Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora banka definitivno.meni su jednom aktivirali hypo net slucajno bez mog pristanka i znanja.I onda zvali trazili da se plati ta usluga za cjelo godinu.....i onda ti ode tona zivica dok se to ispravi,,,,ispalo ej netko je slucajno klikom aktivirao tu uslugu.A sad trenutno imam problem kao nemogu dic novac na seltaru a mogu na bankomatu,opunomocenik sam a muz je nosilac racuna.Kontaktirala sam ih kazu mozda je istekla punomoc.Vala.kad smo otvarali racun nitko to nije navodio.Da li netko ima slicno ili isto sikustvo?
dosta vas ovdije se.. bezveze , kreditna zaduženja tražimo povoljnija , to je normalno , ali kod ovoga kredita nam je (barem meni) usputno rečeno da se veže za tu valutu ono usputno i nebitno jeli ova ili ona. Niko nije mogao predpostaviti da je to "kvaka". Krediti se vraćaju (ja lično odplatio sam) a ovi što komentarišu negativno nisu mi jasni ako ih se netiče neka se ne uključuju u komentare, nekoliko hiljada maraka više vraćenih boli, zapitajte se dali biste vi tražili ili pričali o tome .
Ovi sto vracaju kredite neka se ugledaju na ovoga taxu sa cvile, i malo im dignu radnu temperaturu:) Ljudi vratili kredite, mogu slobodno reci prekidamo i nece biti u minusu, ali dzaba, daj sve! I jos kazu imaju razumijevanja!
ZAKON O OBLIGACIONIM ODNOSIMA RS-a I FEDERACIJE NISU ISTI! RS dopusta kamatu na valutnu klauzulu, u Federaciji je ZABRANJENA. Moze ili kamata ili valutna klauzula, NIKAKO OBOJE! Naslijedjeno iz pravnog sistema bivse drzave. Hrvatska i RS su dopisali dio koji se odnosi na valutnu klauzulu i kamatu, FEDERACIJA NIJE.
berzek , crni humor ti neide, neprodaje se obraz za platu , to nosiš cjeli život.
fašistička banka , imao sam taj kredit , kutarisao sam iole na vrijeme, isplatio sve kešom plus kamatu dodatnu za prijevremeno zatvaranje i još neke takse i potvrde a nakon toga slučajno mi je trebao zk izvod nakon tri mjeseca i još mi se vodila hipoteka, fol neko pogriješio. Porovjerite to obavezno.
Poklanjam poslovnu ideju. Registrujte novu nevladinu organizaciju "Živi zid" na ugledu na Hrvatsku. Ta će uskoro u BiH imati više posla nego ove av mijau i sl. A znate koji se novac obržće u tim organizacijama.
Ovako vam bude kada u ovako uredjenoj državi podižete kredite...ubiju te s koro 9% kamate...pavte još namame na CHF i ubiju te ko vola u kupusu
Meni nije jasno zašto uvijek vode vola u kupus da ga ubivali, zar to nije moguće uraditi na nekom drugom mjestu.
Ove Agencije za bankarstvo FBiH / RS su smece od Institucija.