Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 280,00 KM sam kupio telefon sa 8gb rams-a 256 gb rom-a, 48 mp kamera, 4200 mAh baterija..... Koristim ga pola godine.... Sta se ima tu vise pricati o nekim skupim brendovima, to je samo stvar prestiza...
@fortaleza Huawei P40 Lite
Americke sankcije urodile dobrim plodom..
dobar huawei nakon s2 do s9 hajde rekoh da vidim šta hvale, nema šta dobar je
To ono onako ofrlje?
I oni zarađuju na čipovanju kroz vakcine?!🤔
A zamislite samo da ih Ameri na sve nacine ne sputavaju koji bi profit bio.
Pa zapravo, Trump je sam sebi pucao u nogu tako što je odlučio zabraniti kineske aplikacije na iPhone-ovima. A kako Kinezi ne mogu bez tih svojih aplikacija, odlučili su zapostaviti iPhone i fokusirati se na domaće. A ineč je iPhone prije toga u Kini bio dosta uspješan i tražen. I sad je, ali manje nego prije.
Lažu ko ćuko. Samo na telefonima je pala prodaja 40%
PRIKAŽI ODGOVORE (1)