Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U telecomu inace jako povoljno Za cash ce biti 2000 KM na rate u nekoom normalnom paktu pretplatte 2700,00 KM :)))
Dobra je i ova brineta...
e cuj izvrsnom direktoru bhtelecoma ime Duljko,hahahahhahhahhah....
Molim ove sto stavljaju minuse da mi objasne kakvo je ovo ime,ne interesuju me nacionalisti i njihovi komentari.
Prvo uvesti G4 mrezu a onda kenjat kako daju naj vise.
konkurencija noteu 8. licno bi uzeo huawei :) jeftiniji 200e a sto se tice komponenti identica. sad jedino izgled vanjski nisam siguram, al vidim da je nesto duzi note 8, pa mislim da je mate pro cak ljepsi i izgledom. nema vise onaj gornji i donji dio, sve je ekran.
Pita jedna stara majka što nema Huawei Meho ili Huawei Radmilo kad već ima Huawei Mate?!
Huawei Dildorad
sranje u boji,rezolucija slike 402 ppi,dok moj samsung 5 star 3 godine ima rezoluciju 450 ppi.toliko o pro mate 10
vise rezolucije i boja trosi vise baterije...ja vise preferiram bolju bateriju nego bljestave boje. imam mate s i mogu rec da su mobiteli predobri, sigurno su bolji od samsunga. ispadao mi je nebrojeno puta hlepi na beton i sl...nista. vec drugu god ga imam i jos ne mislim mjenjat, iako sam gig sto se tice mob.
@ilidzinjo123 ti kao vidis razliku izmedju 402 i 450 ppi??? Ne seri molim te, od svih stvari koje su mnogo bitnije ti navodis to??? Procesor, CPU, GPU, RAM, kamera.... Huawei razvalio konkurenciju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)