Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nema monopol na pamet. Pa ni Amerika. Rusi planiraju svoju internet mrežu kinezi ostale stvari i monopolisti i zapadni kapitalci zbog gladi ostaju kratkih rukava. Gugl je to shvatio pa sad lobira da se Tramp puno ne kur.i .
Ma naravno, svi smo milion puta čuli to je super to su rusi napravili :P
zivio komunizam
Ubrzo ce Donald da se sastane sa kinezima da bi izgladio stvar. Ne moze dobiti ekonomski rat protov ekonomske velesile. Trump je unazadio SAD za 30 godina.
Uvođenjem huaweia u bh telecom sda je postala dio velikosrpskog projekta
Bože sačuvaj me ovakvih razmišljanja
To je taj trn u oku SAD, 5G, al prede ih Huawei .. sa'ce Putinj surfat brze od Krampa .. 😁
kina je sila sa glupe proizvode bez kojih ne mozemo. zamisli samo kolko se proda onih satova sto imaju onaj jeben pisak.
potez Donalda Trumpa već je počeo pokazivati prve efekte tektonskih promjena koje predstoje