Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka nastave gurati svoje. Vidjeli debilni Amerikanci da Huawei strašno raste, a Apple doživio velike gubitke, pa daj malo da uvedemo neke zabrane. Lafo špijuniranje, prisluškivanje i slične gluposti. Svako ko je danas na jednoj od društvenih mreža, svako ko koristi barem jednu aplikaciju, podložan je špijunaži.
Svidja mi se njihov dizajn...Jedan od najboljih...A boja Matte...pogotovo 😮😮
@Terminatoor1 Slobodno tržište bez protekcionicma sve dok sam ja jedini veliki igrač i dok meni odgovara...ali kad nisam - onda stari dobri protekcionizam. A nama se prodaju neke priče!!!#:@&
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imam Huawei P smart 2019, odlican telefon po cijeni od 345 maraka. Sve ima sto mi treba.
Nije da gotivim Amere ali dosta kineske plastike, truju nas godinama. Trump je biznismen i to je dobro za USA.
zar ovo nije nametanje svoje volje ?!
kineska fašistička govna
trump na aparatima
Uradite update dok jos uvijek mozete,poyyy
P20pro daleko najjača kamera na tržištu
Huawei razvaljuje
Najbolji mobilni na svijetu su kineski
Ovo slično kako se wikipedia ne može editovati preko open proxy, u što spadaju i vpn i tor i čak ponekad mobilni internet i javni wifi. Instagram od nekidan ne da registraciju preko open proxy: https://postimg.cc/bsY8W8Wk Ali uspio sam zaobići zabrane korištenje closed ili private proxy: https://proxy.webshare.io/
Rasista Trump ce ovim potezom samo izazvati kontraefekat, bar sto se tice prodaje mobilnih aparata. Svi oni koji su se kolebali dali kupiti Apple ili Huawei, sad ce kupiti Huawei.
Cinjenice su tu sto se tice telefona a oni nek guraju iphone koliko god hoce, cinjenice su tu.