Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove niske ponude su zavala. U srbiji imaju problema jer integral trenutno sanira pukotine na dionici tek izgrađenog koridora 10 koju su radili.
carapani odbili , to je njima normalno da lizu sto pokake.
@sapacha niska ponuda moze biti "zavala" jedino ako su losi uslovi konkursa
Crni Coviu vidi sta nam rade 🤪
Znaci 18 km auto puta u hr kosta 96 miliona km,oko 5 mil.km po kilometru...a 7 km autoputa u BIH kosta 84 miliona km,oko 12 miliona km po kilometru?!?..i to u ravnici
Slavonija je tebi šikara i vukojebina naspram doboja? Hahaha, jel možeš bit gluplji?
Prepustis posao sljedecem, dakle Kinezima i dobijes 40 mil kuna a nista nisi uradio. Gdje ima da se zaradi 10 mil KM a da ne mrdnes begerom osim na ovim nasim prostorima?!
Opet lopovska posla...gdje je Integral tu je i Dodik, možda bolje prepustiti Kinezima posao a ništa ne raditi a uzeti keš?
zavali im ga dodik....
samo do 10 ß0sto nize poude treba uzimati u obzir. sve drugo je kradja.
Definitivno objelodanjeno za ciji je intetes Dodik potezao vitalni nacionalni intetes i onoliko mudrovanje u svojoj skupstini i parlamentu.Drago mi je da upravo ovo posluzi za primjer bar onim malobrojnim pametnim i postenim poput Stanivukovica kad bude naredni put klao narodnog vola za svoju kilu mesa.
Opstrukcija Svilaja kako bi se prije toga završila Gradiška. Slaba naplata putarine na AP deveti januar a treba vraćati kredite...
To su "slatki problemi".
hehe , ja se šalio. izviniiii
Nek malo i susjedi osjete cari podmetanja i opstrukcije Kocicevih junaka.
Dobro je ako im je to najveci problem hahaha
OSOVINA DODIK-ČOVIĆ