Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjače kad Bošnjo nekome nešto pametuje a dolazi iz shupka svijeta. Ono gdje je Hrvatska sad, Bosna neće bit ni za 30 godina
Sezona je bila TOP. Čestitam i mojim Hercegovcima hotelijerima koji ostvarili između 800 milijuna do milijardu KM prihoda. Ovo su samo neki hoteli u RH čiji su vlasnici Hercegovci: Medora hotel Podgora - vlasnik Dubravko Grgić Ljubuški, Heritage hotel Makarska - vlasnik Jure Kvesić Široki Brijeg, ,Hotel Central Beach 9 - vlasnik Renato Zlopaša Posušje, Hotel Tamaris Tučepi - vlasnik Miro Tomas Grude, Hotel Katarina Dugopolje - vlasnik Stanislav Mucić Ljubuški.
Evo još: Hotel Osejava Makarska - vlasnik Juraj Ivanković Čitluk, Hotel Briig Split -vlasnik Miro Musa Široki Brijeg, Hotel Romana Makarska - Marinko Sulić Čitluk, Hotel Maestral Dubrovnik - vlasnik Danko Ćorić Široki Brijeg, Hoteli Royal Ariston, Neptun, Blue, Princess i Royal Palm Dubrovnik - vlasnik Ćiril Zovko Posušje, Miroslav i Ivan Leko (Grude) suvlasnici hotela Westin, Sheraton, Panorama i International Zagreb, te Hotela Astarea, Mlini i Sheraton Dubrovnik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sad kad Bosnjo pocne pametovati da su Albanija i Turska bolje - jesu bolan bolje VAMA ali vi se ne pitate jer vasa bitnost sto se tice Europskog turizma je kao 2 u pokeru, tj nista. za vas i jesu ta trzista jer dobijete mnogo vise za tu cijenu. i ja bih svake godine htio na Maldive ali nemogu, nazalost. Skupo. Samo ako Hrvati imaju te cijene a turisti im i dalje dolaze, sto bi cijene spustali?
Ma sve Njemačka uzima pod svoje pa i turizam. Za Njemce je hrvatska obala čarobna. A kad se skine moratorijum na kupovinu zemljišta fizičkih osoba iz EU i kad uđu u Šengen, Hrvatskim turističkim djelatnicima i konobarima iz Bosne neće padati osmjeh sa lica. Hrvatsla je zaista jedna od najljepših zemalja na Svijetu i tu će lova sama dolaziti sve više i više
Slabo
Lijepo na moru kad nema bošnja, mir i kultura . Razlika drastična zato nemojte više dolaziti nikome nećete nedostajati.
Čestitke susjedima, ali se prema Bih građanima i turistima ponašate sramotno.Ipak bi susjedi trebali biti na prvom mjestu.
Hrvatska je ove godine ostvarila vise od 100%... Otkazivali su jeftinije rezervacije, da bi prodavali po skupljim cijenama. Nikad nije bilo vise zalbi na izdavace. Katastrofa.
Trebaju se prvo dogovoriti o kojem procentu se radi pa onda u javnost. Kako ko u javnosti iznosi podatke tako i lupaju procente.
Jos da vam preleti dama iz Međugorja na 3 mjeseca nebi znali sta cete od šoldi.
Pola para ide za izgradnju pruge Beograd - Bar
ITALIA: Dodana vrijednost koju proizvodi turizam stoga se zaustavlja na 67,6 milijardi eura (64 milijarde manje nego u 2019.), vraćajući ovaj sektor unatrag za 10 godina. negativan utjecaj na sva odredišta. Sve u svemu, ljeto završava prepolovljenim prihodima i potpunom neizvjesnošću u budućnosti.
pa to je i dobro, kad nisu imali amerikanaca, rusa, arapa itd. to je sve domaci turizam plus nijemci i ostali europljani. u hrvatskoj domaci turizam tezi mozda 5%.. u italiji 50%
Atipično" i "fatamorgana" riječi su kojima Jorge Marichal, predsjednik Španjolske konfederacije hotela i turističkog smještaja (CEHAT), definira ovogodišnju ljetnu turističku sezonu. . Podaci koji potvrđuju depresiju koju je pretrpio španjolski turistički sektor koji je upravo zatvorio najcrnje ljeto u desetljećima.
Tko nije buo u Turskoj i Albaniji taj ne zna šta je usluga i dobre ccijene.
Malo je to. Jer posle korone svi su ostvarili bolji rezultat. Raja bila željna odmora. Znači raja izbjegava hrvatska u kao ja Konzum i jamnicu. A kako i nebi kad onaj gnojavi stalno nešto kaki protiv BiH.
Hvala i našoj dragoj hrvatskoj braći iz Hercegovine i Bosne koji dođu u svoju domovinu na ljetovanje. Dragi Bog vas blagoslovio i Gospa čuvala na vašem putu