Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo davno bankrotirali samo niko nema damu da izadje pred javnost i to kaze
Mi smo jadni a oni bankrotiraju.
kladim se da vas 99% nije vidilo p.i.č.k.e.... osim na tv
BiH je odavno bankrotirala...cim ne placas kredite, ti si bankrot...
@nekadSAsadNS Zaboravio si reci, ima Neum.
@DajBabiKunu Od svih dečijih kanala u ponudi kablovskog operatera, ti si izabrao baš hrt da gledaš. Samo tamo si mogao čuti takve bajke. Istina da se hr nije zadužila kod mmf-a (koji nudi najmanje kamate) ali se zadužila na drugim stranama. Pa je tako vanjski dug hr oko 45 milijardi eura. srbija ima upola manji vanjski dugi, a bih još manji. A za more si isto pogrešio. Hvala Bogu, mi jadnici zaradimo za letovanje. Nismo toliko bogati da idemo samo u hr. Dobra su nam i sirotinjska letovališta u Grčkoj. Grčka je blizu i ima lepo i čisto more. I gle čuda, ne civilizovani grci ti neće izgrebati auto, ili otkinuti retrovizor zbog srpskih tablica. Kao što mi se desilo u civilizovanoj hr. A ni Egipat nije daleko, kao ni Tunis... Ma ima mora na sve strane.
Nije trule, vec truHle. Nisi ti sa MDVOr-a nema teorije..
Halo neupuceni laici - to je odavno poznato nedju ozbiljnim ekonomskin strucnjacima. Znaju to i Milanovic i Rohatinski samo ne smoiju reci svome puku. A u Skandinaviju sigurno nece jer ih ovdje nismo zeljni - pozdrav iz \"trule \"Skandinavije.
Te svoje visokointelektualne analize podaj ovim \"glupim i neupucenim\" americkim ekonomistima sto napravise analizu. Hrvatska se zaduzila i napravila autoputeve itd..., prodala sve sto se prodati moze, i ima sada ogroman dug da servisira. Dakle, u poredjenju sa BiH, kada se putuje HR cestama izgleda kao iz 50 godina unaprijed, ali je sve to na kreditu. U Bih, opet, nemaju ni kredite-prihode, niti ceste/infrastrukturu-rashode. Samo vjetar ponekad raspuse ucmalost...
a, gdje pišu naši dugovi, mi smo ko bolji. nema nas ni na listi zaduženih, jer nikome nismo ni bitni. u EU nećemo ući ni za 50-ak godina.
Vidim da su mnogi ovdje jedva dočekali ovakav članak.Da vas razočaram, Hrvatska neće bankrotirati, Hrvatska za godinu dana postaje članica EU, Hrvatska nije posudila pare od MMF-a kao Bosna i Srbija.itd..itd...Naslađujete se stoko a ne znate čemu se naslađujete.Uživajte, dolazi ljeto, nadam se da ćete ga provjesti negdje na livadi i uz zagađenu rijeku jer za more nemate jadnici.
ja bi ga duvao horsu da samo jednom odem u u HR, u zagreb... mmmm horsu covjece
To ti je kad te EU vozi u sebe..Kad te zavali MMF milijardama...Normalno da ćeš bankrotirati..I sad ce biti porezi uvećani kad udju u EU...i jadni narod ce da ispasta..EU je najvece zlo sto se moglo izmisliti, čisti promašaj..Uzivaju samo Francuska i Njemačka..i donekle UK...Al eto znam da ce se sad naci neki pametnjakovic i reci da to nije tako...i da je EU jedini put za BiH i moramo biti na putu za integracije prema EU...hahaha...ccc...
Sto im neko spusta iza ledja, HRVATSKA je bankrotirala 1991 kada se zaduzila kod svijeta i NATO za oruzje koje nisu znali ni upotrijebiti.
Mamicu vam u-stasku docekali ste tisucljetni san sada cete poceti da prodajete vasa ostrva da vratite dugove.
Sta se moglo ocekivati od fastiscke zemlje koja se jos uvijek divi Pavelicu i Hitleru, zastave NDH i srbosjek je u srcu fasistickih franjevaca, nadam se da ce im srbosjek biti u srcu bukvalno.
tako to ide, prvo trebas sve prodati sve sta je tvoje, bit na ivici bankrota i onda pocnu pregovori za clanstvo. Onda otvoris svoje trziste, srusis svoje domace firme i postanes punopravni clan sretne evropske zajednice:) jos je BiH prebogata da nas prime.