Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni se vode onom: uplatite ljetovanje ali molim vas nemoj te dolazite, kod kuce je najbolje
@GasiSvjetloiZibje Reci ti meni, kad nešto prodaješ, pokušavaš li dobiti što više ili ćeš dati onom tko najmanje ponudi?
@GasiSvjetloiZibje TAKOZVANI KOVERTA ARANZMAN. SVE PARE U KOVERTU POSALJI I NE DOLAZI.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zalosno je citati radovanje Bosanaca na pad turizma u HR, a iz FBiH budzeta se istovremeno isplaciva subvencija za kladionice i kazina za period dok ne rade. A cak necu ni spominjati da ogroman broj Bosanaca zaradjiva kruh na HR obali tokom sezone.
@gooUser1584206134 zalosno je dozivljavati razne nasrtaje od r. Hrvatske na Bosnu i Bosnjake stoga proizilazi i radovanje i bojkot svega pa tako i trosenja novca u istoj,SJETITE se onih ljetnih novinskih naslova kako im bosanci smetaju zauzimaju mjesta na plazi izbacivaju ljude iz kafana,zavirivanja u novcanik na granici itd (a da se ne doticemo ovih politickih tema i ujedanja za guzicu) Eh zato i nemam vise zelje i necu da trosim novac u HR
@gooUser1584206134 prijatelju zanemari debile. Da li iko normalan može drugom željeti zlo? Ja mislim da ne. Živ i zdrav bio.
Sad ce Hrvati kod nas na sezonski rad 😬
trenutno nema razloga da povecaju niti spuste.. ljudi zarazeni po evropi, sve vlade su potiv putovanja i kretanja ljudi.
175 ili 175 hiljada meni je isto,moja noga vise nikad dole niti Neum!
@LijepiCovjek Šteta, zbog takvih propade turizam u Hrvatskoj
Sad ili nikad podignut cijene 15% pa pokušati ili pukovnik ili pokojnik🤔
Croatia o Croatia propala si
@Pustolov Džaba se jadniče raduješ. Gdje će onda tek Bosna biti, ako Hrvatska propadne
Tko voli nek izvoli
@Merc170 mnogi vole al sad tkorona hara
Neće Ante da spusti cijene, nema para.
Dabogda propali ti ugostitelji!
E sad ce bit Dalmatinaca na skelama koliko hoces :D
Napokon jedno ljeto bez jogurtaša i pašteta turista iz okruženja. Malo da odmorim.
@daduli_sa ko ti je kriv sto nemas novca da priustis ljetovanje u Hrvatskoj? Ne mogu ni ja priustit ljetovanje u Dubaiju pa zbog tog ne pljujem po Dubaiju
Cinimi se da ce nam ponovo more bit Jablanicko i Boracko jezero kao godinu dvije poslije rata. DOMACE JE NAJBOLJE!!!!!
ima smisla, iste cijene nigdje turista
Ove godine nema turizma. Svako se boji turista. Mogu se nadati još samo turistima iz BiH. Niko ne garantuje da ako se dobije temperatura neće završiti u karanteni
Korčula. Mjesto gdje sam se najbolje odmorio u životu.
Srećom pa je u BiH situacija super...turizam cvjeta, industrija radi na najjače, para ko blata ..