biznis
708

Hotel "Pahuljica" na Vlašiću dobio četvrtu zvjezdicu

Hotel "Pahuljica" jedan je od najljepših objekata na Vlašiću. Ljubazno osoblje i ugodan ambijent godinama su idealna kombinacija za savršen ljetni i zimski odmor. Upravo zahvaljujući dugogodišnjem radu i zalaganju te osluškivanju želja posjetitelja ovaj objekat je zasluženo okrunjen četvrtom zvjezdicom.

"Ispunili smo sve uvjete za dodjelu četvrte zvjezdice što smo pokazaili svojim dugogodišnjim trudom i zalaganjem. Hotel Pahuljica će i dalje raditi na obogaćivanju svoje ponude", kazali su iz Pahuljice koja važi za pravu vlašićku ljepoticu.

Četvrtu zvjezdicu je dodijelilo Federalno ministarstvo okoliša i turizma nakon što je utvrđeno da ugostiteljski objekt ispunjava minimalne uslove da bude proglašen objektom sa četiri zvijezdice.

Pahuljica je hotel planinskog tipa smješten na 1.235 metara nadmorske visine, udaljen svega 28 kilometara od vezirskog grada, Travnika.

Idealan je za kako za ljetni tako i za zimski turizam, za ljubitelje sportskih aktivnosti, sportske profesionalce ali i za one željne odmora u miru i intimnosti planinskih vrleti.

U svojoj ponudi hotel ubraja i održavanje seminara, radnih sastanaka, promocija i prezentacija, što je omogućeno modernim dizajnom Pahuljice, njenim konferencijskim salama, i drugim moderno opremljenim salama namijenjim za bilo kakavu radnu aktivnost.

Hotel raspolaže sa 32 luksuzno uređene sobe, konferencijska dvorana, restoran koji svojom ljepotom dominira hotelom, kamin sala i pogled na ski staze, sve to možete pratiti ležerno uživajući pored kamina, ukoliko radije birate odmor, a ne avanturu. Body&soul centar također vam je na raspolaganju. Čarolija opuštajuće atmosfere, koju stvara naše osoblje, idelna muzika, svjetlost podešena da opušta, aromatični mirisi, garant su za nestatak vašeg stresa.

Provedite zimske dane na Vlašiću, u hotelu Pahuljica sa četiri zvjezdice i uživajte u stvarnoj zimskoj čaroliji.