{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hotel Pahuljica među najuspješnijim firmama u BiH

13.8.2015. u 17:48
186
5
Hotel Pahuljica među najuspješnijim firmama u BiH
186
Hotel Pahljica na Vlašiću je dobitnik Certifikata Centra za istraživanje i razvoj iz Banje Luke. Ovim certifikatom je hotel Pahuljica uvršten u najuspješnije firme Bosne i Hercegovine za 2013/2014. godinu.


"To je samo još jedna potvrda našeg poslovanja i načina rada. Ostaje nam samo da se radujemo i nastavimo sa dosadašnjom praksom, a naš osnovni cilj su zadovoljni gosti koji dođu na Vlašić", rekli su u hotelu Pahuljica.

Centar za istraživanje i razvoj se bavi istraživanjem tržišta, a jedna od djelatnosti je davanje bespovratnih sredstava iz programa Evropske unije.

"Često dobijamo pozive za bespovratna sredstva Evropske unije, i tražimo kompanije za spajanje. Zbog toga se pokazalo važno da se preduzeća povežu, pa su nas partneri pitali znamo li kako neke kompanije funkcionišu, kako posluju i tako smo krenuli sa istraživanjem tržišta", rekli su u Centru za istraživanje i razvoj iz Banje Luke.

Pojasnili su da se određena preduzeća prate u poslovanju, vrše se istraživanja, te ukoliko se utvrdi njihova uspješnost suradnja se nastavlja i vrši se uvezivanje sa kompanijama iz drugih zemalja. Tu mogućnost sada ima i hotel Pahuljica.Pahuljica je hotel planinskog tipa, smješten uz početnu stanicu ski-lifta Babanovac, što uz ostatak ponude samog hotela, isključuje svaku potrebu da tokom boravka na Vlašiću, potražite neko drugo mjesto. Osim što je čarobno tokom zimskih mjeseci, hotel Pahuljica i tokom ljetnih dana nudi mnoge mogućnosti za uživanje na planini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: