Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hote je stvarno prelijep. Prosto mi neobicno vidjeti nase konobare onako ljubazne i uljudne. Ocigledno da i nasi ljudi mogu samo ih treba nauciti kako. BTW, ja sam cula da sobarica u Bristolu ima 1000km platu, je li to istina?
Majstore Juju...samo ti lijepo to na papir...zajedno sa svojim kolegama, naravno...\"zajedno smo jači\"...napisati i predati ko je nadležan za pravilan rad...i nema problema...sve se da ispraviti...a ovako...pa, da, nema smisla..pričaš u vjetar...svi mi znamo da je hotel Bakirov...ali novine, internet portali još nisu...zato malo prikupi adekvatnih podataka i onda će se i rještiti...od priče u prazno nema ništa..malo mrdni dok još nismo postati Antisekularna država...za sada ti je kako ti vjerske institucije ili stranke, to ti je isto, kažu..pozz
Majstore Juju...samo ti lijepo to na papir...zajedno sa svojim kolegama, naravno...\"zajedno smo jači\"...napisati i predati ko je nadležan za pravilan rad...i nema problema...sve se da ispraviti...a ovako...pa, da, nema smisla..pričaš u vjetar...svi mi znamo da je hotel Bakirov...ali novine, internet portali još nisu...zato malo prikupi adekvatnih podataka i onda će se i rještiti...od priče u prazno nema ništa..malo mrdni dok još nismo postati Sekularna država...za sada ti je kako ti vjerske institucije ili stranke, to ti je isto, kažu..pozz
Bristol ima 4 zvjezdice
Zar hotel moze imati 5* ako ne sluzi alkohol?
Lopovi, robovlasnici, neprofesionalni, plate kasne standardno, ostajanje poslije radnog vremena itd. sve su to karakteristike sjajnog hotela Bristol. Nesposoban rukovodeci kadar ce u skorije vrijeme upropastiti ovu lijepu gradjevinu.