Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrošila se maznuta devizna štednja iz exYU sad sve dolazi na svoje .
Dabogda vam došla flybosnia.....
Ko moj komšo ...samo mijenja imena firme čim ga pritisnu da plati porez i nastavi po starom .
da su mogli pozitivno poslovati ne bi ugasili tu adriju. švabe se muče, šta će ova sirotinja.
Ja sam tom kompanijom nikad necu letjeti. Mozda ako mi vrate ukradene pare od karte. 😒
Glupost najveca je pumpati pare u drzavne firme od koji nema nista. Adria se mogla jedino spasiti da se spojila sa nekom velikom grupacijom. To se nije desilo. Isto ceka Croatia airlines.
@guzameduza Problem su i jeftine karte,ja bih platio i duplo vise samo da znam da se avioni redovno odrzavaju i da imaju dobru uslugu,za mene je Rayanair i slicni horor.
ja eto u ryanairu se avioni ne održavaju, kad je ono zadnji put pao neki avion zbog neodržavanja? i koliko se to često dešto dešava u poređenju sa 'ljudskim faktorom'
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoce
Najveca greška za Slovenace što im se država nalazi na brdovitom Balkanu
@Burbon Preskočio časove geografije u školi?
@zgembou Južni dio Slovenije zahvata Balkansko poluostrvo. Sjedi jedan !