Industrijska sinergija
101

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

Hifa Petrol i Red Bull Showrun
Hifa Petrol i Red Bull Showrun
U nedjelju, 9. juna, Sarajevo je bilo epicentar adrenalinske ekstaze i domaćin jednog od najuzbudljivijih događaja godine Red Bull Showrun.

Ovaj spektakularni događaj, pun brzine, adrenalina, energije i nezaboravnih trenutaka održan je uz neizostavnu podršku eksluzivog partnera ovog projekta iz naftnog sektora, najuspješnijeg i najbržerastućeg distributera nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini - kompanije Hifa Petrol i HPLUS Euro 6 Premium goriva.

Vreo asfalt sarajevskih ulica bio je poprište nevjerovatnih performansi Formule 1, gdje je legendarni vozač David Coulthard, svojim majstorskim vožnjama, ostavljao publiku bez daha. Uz grmljavinu motora i miris benzina, hiljade posjetilaca je uživalo u svakom trenutku ovog nezaboravnog spektakla.

Hifa Petrol i Red Bull Showrun
Hifa Petrol i Red Bull Showrun

Hifa Petrol je svojom prisutnošću i eksluzivnim partnerstvom dodatno uveličala događaj, sa elegantnim i inovativnim paviljonom koji je privlačio ljubitelje automobila i adrenalina uz mnoštvo sadržaja.

Partnerstvo između Hifa Petrola i Red Bulla nije samo simbol dugogodišnje saradnje, već je i primjer vrhunske sinergije lidera u industrijama. Hifa Petrol, prepoznat po svojoj predanosti kvaliteti i izvrsnosti, kroz ovo ekskluzivno partnerstvo sa Red Bullom, demonstrira posvećenost podršci automobilizmu i dešavanjima svjetskog nivoa u Bosni i Hercegovini.

Hifa Petrol i Red Bull Showrun
Hifa Petrol i Red Bull Showrun

Hifa Petrol paviljon bio je jedan od najposjećenijih mjesta tokom cijelog događaja, zahvaljujući zanimljivim aktivnostima koje su privukle ljubitelje brzine i adrenalina svih generacija. Učesnici su mogli testirati svoje vozačke sposobnosti na Scalextric rally stazi. Takmičarski duh bio je u zraku, a posjetioci su se trudili da postignu najbolje vrijeme vožnje.

Uzbudljive vožnje bile su samo početak. Najuspješniji takmičari imali su priliku osvojiti vrijedne nagrade, što je dodatno povećalo motivaciju i konkurenciju među učesnicima. Svako ko je pokazao najbolje vozačke vještine bio je nagrađen, čime je Hifa Petrol osigurala da ovaj događaj bude nezaboravan za sve posjetioce.

Hifa Petrol i Red Bull Showrun
Hifa Petrol i Red Bull Showrun

Na 56 lokacija širom Bosne i Hercegovine, benzinske pumpe Hifa Petrola u ponudi imaju najnovije edicije osvježavajućih Red Bull napitaka, savršeno rashlađenih za vruće ljetne dane po promotivnim cijenama.

Ovo partnerstvo je obogaćeno i brojnim nagradnim igrama i darivanjima, koje donose radost i uzbuđenje kupcima. Sa HPLUS Premium Euro 6 gorivom, koje osigurava vrhunske performanse i besprijekoran rad motora, kupci Hifa Petrola mogu uživati u maksimalnoj snazi i izdržljivosti svojih vozila i značajno više pređenih kilometara. Kombinacija najkvalitetnijeg HPLUS EURO 6 PREMIUM goriva i najpoznatijeg energetskog pića čini vozačko iskustvo nezaboravnim.

Hifa Petrol i Red Bull Showrun
Hifa Petrol i Red Bull Showrun

Red Bull Show Run u Sarajevu je samo jedan u nizu spektakularnih događaja koji su održani kroz ekskluzivna partnerstva ova dva značajna branda na tržištu Bosne i Hercegovine. Partnerstvo između Hifa Petrola i Red Bulla će nastaviti donositi vrhunska dešavanja i podršku automobilizmu, stvarajući nove standarde u organizaciji i realizaciji na vrhunskom nivou u našoj državi.

Hifa Petrol i Red Bull, kroz ovo izuzetno partnerstvo, pokazuju kako zajednička strast prema brzini, kvaliteti i inovacijama može rezultirati nezaboravnim iskustvima za sve učesnike i posjetioce. Očekujte još adrenalinskih dešavanja i uzbudljivih trenutaka u godinama koje dolaze, dok Hifa Petrol i Red Bull nastavljaju da pomjeraju granice mogućeg u svom poslovanju i asortimanu.