PROMO
66

Hifa-Oil nagradna igra: Za 20 godina povjerenja, svakog mjeseca iznenađenja

Kompanija Hifa-Oil, najveći privatni naftni distributer u BiH, za 20 godina postojanja i uspješnog poslovanja organizovala je veliku nagradnu igru za sve svoje korisnike Isomax loyalty club-a.

Hifa–Oil, najveći privatni naftni distributer, već dvije decenije gradi svoju poslovnu priču prenoseći pozitivan glas kompanije. Zahvaljujući svom kadru, velikom broju partnera, kao i potrošačima koji svoje povjerenje daju ovoj kompaniji, Hifa–Oil je pomjerila granice poslovanja u svim elementima.

Upravo u čast 20 godina postojanja, Hifa–Oil želi nagraditi svoje kupce za povjerenje i lojalnost svih ovih godina. Riječ je o veoma atraktivnom fondu nagrada koje će stići u ruke najsretnijih kupaca. Svim korisnicima Isomax loyalty club-a pruža se prilika za osvajanje fantastičnih nagrada kao što su: putovanja, spa vikendi, kućanski aparati, tehnika, te poklon vaučeri.

Pravila igre su jednostavna:

  • točite Isomax premium gorivo koristeći svoju Isomax loyalty card
  • na poleđini računa napišite ime, prezime i broj telefona
  • račun ubacite u kutiju

Nagradna igra "Za 20 godina povjerenja, svakog mjeseca iznenađenja" traje od 01.03.2022. do 31.12.2022.godine, stoga se spremite za velike nagrade i iznenađenja tokom cijele godine.

Podsjećamo, benzinske pumpe Hifa-Oil možete pronaći na 15 lokacija širom BiH i to u gradovima: Banovići, Teslić, Sarajevo (Švrakino selo i Hrasnica), Busovača, Rudo, Živinice, Gračanica, Doboj - Rudanka, Maglaj, Gradačac, Brčko i Bijeljina, a uskoro i na novoj lokaciji Dobrinja.

Hifa-Oil je za 20 godina postojanja svoju pažnju posebno usmjerila na dva aspekta: naklonost društvenoj odgovornosti na osnovu kojeg će se sprovesti 10 humanitarnih akcija po raznim osnovama, te drugi aspekt s fokusom na nagrađivanje lojalnih kupaca Hifa-Oil sa mnoštvom super nagrada.

Proslavite 20. rođendan zajedno sa Hifa-Oil i nastavite biti lojalni kao i do sada.

Hifa–Oil – Energija koja pokreće!

Više informacija o nagradnoj igri pogledajte na www.hifaoil.ba.