Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima i onako nikad ne godi, ne valja kad je sunce, ne valja kad je kisa.
Poljoprivrednici na aparatima!
...za sta trosite podsticaje? Gde su sistemi navodnjavanja Proslo doba cekat kisu...ako se time bavis moras ulagati u svoj posao a ne samo kupit zaradu
udjoh,kontam procitati cu tu prognozu,kada ono ta rijec samo u naslovu,sve ostalo hvala politicara o podsticajima,ccc...
_"Hidro-meteorološke prognoze za narednih 15 dana nisu nimalo povoljne za poljoprivrednike" A ŠTA JE SA NAVODNJAVANJEM? TO JE ALTERNATIVA. DA LI POLJOPRIVREDNICI IMAJU ALTERNATIVU DA UBLAŽE SUŠU? ŠTA JE VLAST URADILA PO TOM PITANJU?
Nece niko trave ni dzabe. Evo kod mene nude i niko nece. Cijeli maj i jun kosili i palili travu, niko je nije htio ni dzabe za sijeno. Prema tome sto se sad zalite.
navikli su da ih svi handre