Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj koliko su naivne ove vijesti.. lafo tip ostavlja google i osnovace nesto sam... he he he.. a ne kaze koliko su mu dale strane obavjestajne sluzbe i kakav google i facebook ima ustvari uticaj u svijetu.. sve je to globalizacija.. jedna stranka - jedan vodja...kontrola, da vide sta jedete, sta pijete, kako se parite, sta pricate, sta mislite...sve je to realizacija jednog plana...
Svaka čast Ghonimu ali da nije bilo onih koji su svoja leđa poturali na Tahriru sad bi on i ostali iz FB grupe tvitali u Mubarakovom zatvoru.