Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ima najgori kreditni rejting, najkorumpiranija je drzava, najnesigurnija je u regionu, najveca stopa nezaposlenosti je u BiH, najvise imamo budzetlija po broju stanovnika itd itd itd itd Valjade nam SDA :-)
Al zato u kod mene u Konjicu 50 đamija sagrađeno a ni jedna fabrika. Ajd sad pljujte po meni al svima vama stoko lopovsko vjerska kažem fujjjjjjjjj
Slutim da je kraj Blizi se propast nakardne drzave za budzetske korisnike sad dolaze na naplatu svi moguci racuni uposljavanje neskolovanih amidzica promovisanje nerada i parazitluka jos da ovim vojnim uhljupima hoce dati penzije kako bi privukli 100.000 ljudi da trazi isto prezivi Bosna cettnike i usstase al joj dohakase mladomuslimanski ekonomisti
E pa moj duljko ti kao anakiticar bi trebao podnjeti i sta to treba smanjiti ili poboljstai da se stanje popravi a ne samo biti potparol stranih kompanija koje se bave pitanjima ekonomije. Mi smo siti potparola. Daj te poduzmite nesto da BiH opstane kava takva bila jer mi i vi zivite u njoj jedino ako vi na vlasti neka rasa koja neodgovara nikom.
I bolje,nemoze se zaduzivati kao Grcka i Hrvatska koje su PROPALE DRZAVE tj toliko u dugu da ce da sljakaju iducih sto godina da to vrate. Bosna uopste nije prezaduzena drzava i to je veoma dobro naspram mnogih drugih drzava koji duguju na sve strane. A ovaj ekonomicar samo strasi narod.
@bosanceros tvoji heroji su nozeve pod vrat stavljali bebama od nekolika mjeseca zivota. dali se ti uopste cudis sto si bombardovata strana?
Dje si Duljko, nisam te prepoznao!
imam ja rođaka, neka je opasna funkcija. pa ako zapne za posao javim se njemu (kao i ostatak porodice) a on će nama naći radno mjesto, a ako ga nema, pa ništa lakše nego ga izmisliti. i eto odmah smanjen broj nezaposlenih, onih koji mogu. haaa jaaaa!!! eh sad realno lako mi je za ovakve, a šta će obični narod koji se pola života školovao, pretrpio mnogoborjnih muka, prolazio dosta odricanja, što drugi smatraju najobičnijim stvarima, zadnji dinar prevrtao nekoliko puta samo da bi stekao tu je..nu diplomu!!! sposoban za rad, željan raditi, ali šta to sve vrijedi ako nemaš negdje nekog da te progura. svakodnevno se susrećem po Javnim ustanovama sa ljudima, gdje se nekad upitam da li ima uopšte srednju školu. ali šta ćemu škola ako ima nekoga da ga progura. dajte nam podjednaku šansu, zapošljavajte prema znanju i sposobnošću, a ne po rodbinskim vezama!!!! zaposliš nekog koje završio DIF na mjesto gdje se traži građevinska ili ekonomska struka?????
www.bihdijaspora.com
Dobar ovizi klitoris.bolan. Samo plaši pučanstvo. Tkodan ga uređiva netkoji od Senadova!?!
Glasajte za Batka na slijedecim izborima,bar ce vam dusa bit na mjestu,vjerujte mi
ni blizu,grcka ostaje grcka a 24% bosne ne zna sta ce sutra biti hehehehe
Propada,propada sve...al nikad da totalno propadne pa da krenemo ispocetka.....Ovako samo 2 staleza postoje
naravno da cemo propasti jer smo potrosacka drzava a ne proizvodjacka.malo ili skoro nista ne proizvodimo a uvozimo sve.smijesno je kad neko poredi bih i ex yu ili grcku,pa mi smo tako mali kao neka pokrajina u grckoj a dugovi veliki.treba izaci na demonstracije i zahtjevati pod hitno izgradnju i obnovu tvornica.zaposliti ljude i proizvoditi svoje a ne bacati pare nemilice za tudje proizvode.ako mi ovako mali ne mozemo sebe hraniti i zivjeti od svoje proizvodnje onda i treba da nas nesto strefi da se probudimo.skinuti nefunkcionalnu vlast koja nas hrani nacionalizmom a mi gladni svega.ne moramo mi voljeti jedni druge ali ako smo zadovoljni u zivotu i mozemo zivjeti od svog rada svima ce biti lijepo u bih i sve manje cemo razmisljati o podjelama.samo bojim se da nema jos uslova za napredak a ni volje.
i ubrzo ce nas ponovo pozivati da izadjemo na izbore,da ih izaberemo..a da oni biraju koliko ce se nas zaduzivati..bas jadno!
Duljko je odlican nadimak za moju cun
hvala bogu što ne živim u bosni.