Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja imovina? Jel ona što si je prodavao Kuvajcanima za 1 KM da bi oni to rasprodali nakon godinu dana za 64 miliona dolara?! Opet bi Hare malo da prodaje, ali nema, sve ste rasprodali, ko skakavci ste sve uništili.
BiH nema ni prebijenu paru,trosilo se na auta,vecere,odmore,kioske.Koliko je samo propali gras kostao drzavu i jos uvijek kosta.Stotine miliona km su nestale e pa narode kad prođe corona na ulice svakako ce vas biti dosta bez posla pa nemojte biti besposleni nego bunt.Trazite smjenu Novalica,i drugih.
Kad god je tesko tu je Lijepi Hare da bude jos gore
Sad si o tome nasao pricati.
Ma jel to onaj tvoj “Heco” nije uspio to da unisti sa Brankovicem ... ne mogu da vjerujem da nam je jos nesto ostalo iza vas .. nosite se u lijepu materinu ...
Joj ovaj je tata mata svih ovih porobdzija sto nas popljackase, kad sam vidio ovu njusku odma sam pomislio iz koje rupe on izmigolji. Za je ziv..?
javio se dedo iz turske u pauzi izmedju pisanja dvije pjesme da nam nesto pametno kaze. nije jasno zasto oni koji su mogli nekad nesto da urade (a nisu), pametuju sta danas treba da se bolje uradi!
Interesantno je kako se lešinari brzo okupe kad imaju koristi, a kad je neka humanitarna akcija šalju riječi podrške...
TI bi prodao sve po marku kao i Željezaru Zenica. Tvoje mišljenje je apsolutno irelevantno. Svoje novce si pospremio kod braće Turaka.
joj evo aveta proslosti...TI SI DODIKA OJACAO SA 100% i sada tucas neku curicu i vozas se Bosforom
nisam citao tekst ali ovaj izdajnik verovatno gadja i na zemljiste RS.hoces k....a malo.jedino ste tu proizvodnju namestaja sacuvali a sad je i to puklo zbog korone i trebace godine da se oporavi trziste
Pomjeriti lokalne izbore za 2022, spojiti sa opcim i 8 miliona koliko bi ostalo u budzetu preusmjeriti subvencijama na javni sektor.
Jadan hari izlapio bas, ne sječa se da je podijelio bih u dejtonu sa ostalom rajom, a eksperti za drzavnu imovinu su mu sve ekipa čija je prostate veća od mozga
Harise dalje ruke od drzavne imovine ,svi dobro znaju sta vi sa tim zelite postici idi uzivaj u penziji kao svi ostali umorovljenici.Hocete da prodajete rijeke radi izrade minicentrala radi bogacanja pojedinih ,odnosno da BIH ostane bez zemlje sto znaci drzava bez zemlje vise nije drzava vec prazna kanta.
Stya bola hoces jos? Malo vam bilo sto ste najprije drustvenu imovinu(imovinu uposlenih radnika proglasili naprasno preko noci proglasili DRZAVNOM) pa bi jos mater vam lopovsku. Ti Hare ostani tamo u Turskoj i pisi pjesme i Allahaj nakon sto si se dovoljno nahapo.
Ko će u ovako TEŠKOJ EKONOMSKOJ krizi kupovati državnu IMOVINU ili davati povoljne KREDITE !!! VANZEMALJAC !!!
Sto se nisi javio sa jednom donacijom tipa 2-3 respiratora, vec palamudjenjem?