Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog tih 6 milijardi ljudi su otišli iz države a i dalje idu u velikom broju.
@Antiđikan Lep pozdrav...oleleihu...slovenija.
Otkud tornjevi u Sarajevu ? Neko ih donio ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ta milijarda sumnjam da je ulozena.
@RazumaGlas Isto sam pomislio!
Korekcija, ovo nije bila vijest ni sat a kamo li dva...
Kako su nas mučki pokrali...
Broz je pravio bunkere od 4 milijarde onih dolara a nije napravio metra autoputa.
Nista cudno, pa valja hraniti 212.000 uhljeba http://balkans.aljazeera.net/vijesti/polovina-gradana-bih-na-drzavnom-budzetu
ĐE JE BANDO 6 MILIJRADI. Nismop znali za ovo ali znamo da je u proteklom periodu nestalo 100 MILIJARDI KM ! Sa ovih 6 to je 106. I koliko će toga još isplivati nakon OKTOBRA to ne znaju ni ALah ni Isus. ALi završetkom rata radilani hodža Hasan Čengić je najavio prijekt BOGAČENJA PORODICA od kojih bi svaka trebala da skupi po 100 MILIONA KM, najmanje. AKo imamo takvih porodica 100 u BIH gdje je nestalo još 100 MILIJARDI KM ??
@kub predomislili se kazu sta ce jedna porodica sa 100 miliona. Kaze ajd da budemo seici milijarderi.
Ulozena 1 milijarda, u sta? Sve dionice auto puta pod kreditom.
hvala gospodine Faruk, na konkretnim informacijama, a ne ko onaj kvazi profesorcic čičić...., napise clanak za rezervoar goriva I ocekuje da ga neko smatra ozbiljnim. Ovo da se desi u bilo kojoj ozbiljnoj zemlji neko bi debelo odgovarao...a kod nas je opcija, daj jos nameta, akciza, ovog-onog...
ovaj isti AUSTIN POWERS
Faruk Hodžić aka Austin Powers!
i onda se jos uz to narod laze i pravi budalom
Kako je sve lijepo napisano sta smo mogli ss tim novcem.Ali jedno veliko ALI koga zanima sta smo mogli kao drzava kada svako gleda da ukrade sebi licno,da se obezbjedi novcano,koga briga sta smo mogli kao drzava,jer nasi politicari gledaju samo sebe!
da, ja uvijek govorim, nije poanta u tome sto mi placamo akcize na preskupo gorivo, poanta je sto te pare odose na sve, samo ne na ono za sta se govori da su i uvedene.
Treba ovoj bagri stati ukraj, previse su se opustili!!
Aha pa to je lova od koje se sagradise uvrnuti tornjevi, vile, privatni brodovi, avioni, razne farme i firme itd.. Ama ... Yebi se narode glupi no opet kad nesto skontam; ma dobro je sad nama, ne puca se 😁
Milijarda koja je uložena je vjerojatno, barem 50%, završila u džepovima političara jer su svi rendžeri vezano za izgradnju prenapuhani i ko stvoreni za izvlačenje državnih novaca.
Tenderi*