Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajni trik ... namjerno nasiju hrpu lose robe ili istu dovuku sa Tailanda pa puste ovu suplju, a sutra naivci cekaju u redu misleci da ce proci jeftino.
sAMO SALJIO UJ bIh NEK JE JEFTINO
dokle Hamo i Meho dogurase a izbjeglice !
White trash prodavnica...
"Firma je već registrovana u Sarajevu o čemu je Klix.ba prvi pisao." ja molim da se razmotri dodjela nagrade portalu klix.ba za ovo istrazivacko novinarstvo, ipak su PRVI pisali da nam dolazi H&M
Upravo mi je drago klix - u da ste ovo objavili zbog onog prijepodnevnog teksta u kom ste objavili da stize i ovdje kod nas gdje sam rekla da nije greska ako dotle ne bankrotira zbog lose prodaje u zadnje vrijeme.Vidim da je ovdje dosza ne informisanih papaka koji ako nije komentar po njihovom ukusu ili pucaju minuse ili lajk0ve brisu
H&M je jedna od eticki najozloglasenijih marki na svijetu. Kupiti majicu kod njih je jednaku podrzavanju izrabljivanja djece.
Uđeš u SCC i misliš različite prodavnice, ustvari sve jedna firma...
Majke mi, ovo mogu da potvrdim, zivim u Stockholmu, nedavno bio u trznom centru u Skärholmenu, sve po 50 kruna (10KM) majice, ali je preprevise nabacano robe, izgleda kao da si dosao u moderan butik gdje je polovina prostora namijenjena za polovnu robu.