Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni će na kraju moliti da ih ukinemo :)
Koga cemo moliti haha? Pa ni vas nece tad biti...oticemo svi zajedno u pm
samo da raščistim nešto i s tobom :D http://s23.postimg.org/v8bwc7nxn/Bosna_i_Hercegovina.png To ti je Bosna i Hercegovina, unija Srba Hrvata i Bošnjaka i jedina održiva kak'a jes' a ovo ti je Alijin filđan http://s7.postimg.org/ued91akrv/bo_nja.jpg A ko će koga molit i ko je koga molio nije ni važno, svakako ćeš ako dođe do najgoreg poginut za livadu nekog privatnika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SARAJEVO, Ukupan dug „Željeznica Federacije BiH (FBiH)“ veći je od 1,8 milijardi KM, pokazao je finansijski izvještaj o poslovanju ovog preduzeća u prošloj godini. Prema finansijskom izvještaju, dug „Željeznica“ u 2011. godini povećan je za nova 42 miliona KM. Između ostalog, „Željeznice FBiH“ duguju 137 miliona KM za porez, te 22 miliona KM hrvatskom „Končaru“ za kupovinu voza i popravku lokomotiva.
Ma ne mogu oni biti dovoljno u gubitku kolko ih dodo može i dalje levatit. al neka, super sto oni vjeruju u veliku srbiju i velikog preCjednika, a to sto su veliki gluvaći, ne'a veze
@izgladnjeli bembi Ok prika,to je ono čime stalno licitirate kako Bošnjaci dobiše samo 25 %,tako nekako,vjeruj to licitiranje tom brojkom i kartom je dobra stvar,to za mene a vjerujem i druge nije nikakvo izrugivanje,DAPAČE Pitanje: A KADA SU TO BOŠNJACI IMALI VIŠE SVOG TERITORIJA ?????
Ja I? Sad ce nam biti lakse sto su Zeljeznice u FBiH u jos goroj dubiozi? Cemu ovi kretenski clanci? Da bi mi iz Federacije mogli likovati ljudima iz manjeg entitea?? Ocaj je komplet BiH privreda, dno dna... a rezimski papci serviraju tudza sranja da bi svima olaksali dan?? I jel nam lakse sada? Hebem milosnu majku svim politicarima.....
ja procita gubitak ZELJANICE!!!
Gubitak u Željeznicama RS-a se pojavio nakon što su Turci otvorili željeznički tunel ispod Bosfora
Moze li mi neko objasniti ovo; Zeljeznice RS su 'Akciono/Dionicko' drustvo. Kao takvog, svako ga moze kupiti. Zasto Zeljeznice FBiH ne kupe Zeljseznice RS, to bi im udvostrucilo market i donijelo velikog profita. Mozda Zeljeznice nisu najbolji primjer, jer ni u FBiH nisu financijski mnogo bolje, ali Elektroprivreda BiH je medju najbogatijim kompanijama u BiH, zasto oni ne kupe one druge dvije elektroprivrede, da sebi uvecjau market?
Zar imamo željeznice?
Ništa, ugledat se na Tursku željeznicu i rješen problem :P
Samo naprijed u propast.
i za ovo se komotno mozete zahvaliti tati dodiku!!
SAMO TAKO NASTAVITE. MI IZ DIJASPORE SMO SPREMNI SVU NAŠU UŠTEĐEVINU UPLATITI NA VAŠE RAČUNE DA VAM TO POKRIJEMO, JER VI (STRUČNJACI/LOPOVI) NISTE KRIVI ZA TAJ GUBITAK. KRIVA JE DRINA, NARAVNO !
RS: Raspad Sistema
A vi ste mi puno bolji mame vam se najebem bas kroz federaziju voze japanski vozovi fukare jedne!!!!
j.ebi ga, bitno je da susjedu prvom krava krepa. to nas čini radosnim.
Voze španski i hrvatski :)