Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek\' vam braca bisr daju kredit. Mamu li vam c*tnicku
Kako ste samo naivni. Sve sto je prouzrokovalo krizu u Grckoj se upravo vec godinama odvija i u Bosni i Hercegovini. Idemo sigurnim stopama Grcke, ogromna javna potrosnja na administraciju i budzetlije, malo zaposlenih na ukupan broj penzionera ciji se broj stalno povecava, konstantni deficit, nedovrsena privatizacija, ogromni broj uhljebljenih u drzavnim firmama, visoka stopa nezaposlenosti, zaduzivanja iz inostranstva za popunjavanje budzetskih rupa, korupcija i nepotizam, izbjegavanje placanja poreza,......, ista prica kao u Grckoj!
možda dodatnih 200 milijardi eura bi moglo malo pomoći..?neam njijma spasa,zvat će oni Turke da ih izvuku iz govanna, ne kaže se džaba, \'\'propo k\'o Grčka\'\'
I mene zanima ko su juzne komsije^^
sada i mene zanima ko su to juzne komsije grcke? Bez za.he.bavanja :o
Propali su ko´Grcka!
joj kako ima neobrazovanih, a takve su sve i te komšije za koje misliš da su južne.
nista ko ih j.e.b.e ,nek propadnu ci.gani
@juvex Pa doduse kako su krenuli i bice za njih Albanija zapad :) nego imal sta na belegiju, vidim da si u godinama, a i smaras se ne tako bitnim stvarima.
Cuj juzno od Grcke???! Na koga bolan mislis? Na JuznoAMERICKU Republiku???! LOL
sjeverno od grcke - makedonija zapadno - albanija istocno - turska juzno, preko mora - egipat ??? sta vas uce u skoli danas?
@juvex Posto si ti puno pametan, zaplivaj u egipat.Zna se vrlo dobro ko su njihovi juznjaci :))))
juzno od grcke je - egipat?
Hej Grci, ugledajte se ba svoje juzne komsije.Bicete njihova kolonija ako Bog da :))))