Promo
23

GRAWE TAKE CARE: Više zaštite zdravlja za vas

Da li ste spremni na izazove koje vam život nosi? Znamo da neka pitanja nisu ugodna i da o njima često ne želimo razmišljati.

Međutim, biti svjestan rizika i učiniti sve da se zaštitimo od njihovih posljedica znači brinuti o sebi i svojoj porodici. Finansijska sigurnost u slučaju neočekivanih događaja, pa i onog najgoreg, definitivno je veoma važna.

Vrlo je bitan osjećaj sigurnosti kada znate da ste u svakom trenutku dobro zaštićeni, ma šta da se desi.

Životno osiguranje kao najkompletniji način postizanja finansijske sigurnosti donosi vam kompletnu zaštitu za sigurniju, stabilniju i svjetliju budućnost, ali i pomaže da savladate izazove koji vam predstoje.

Svjesni potrebe naših postojećih, ali i novih klijenata za dopunskom zaštitom od tri najčešće teške bolesti današnjice, kreirali smo jedinstveni program dopunskog osiguranja na tržištu: GRAWE TAKE CARE.

GRAWE TAKE CARE je program osiguranja namijenjen zaštiti u slučaju nastupa tri najčešće teške bolesti: srčani infarkt, moždani udar i karcinom. Dostupan je uz programe životnog osiguranja GRAWE AKTIV, GRAWE PREMIUM i GRAWE SAFE LIFE, kako uz postojeće, tako i uz nove police!

Saznajte više na grawe.ba, a već danas zatražite informativni izračun za korištenje ovog jedinstvenog programa dopunskog osiguranja!

Ugovorite više zaštite zdravlja za vas i vašu porodicu već danas i pobrinite se za sve predstojeće lijepe, ali i izazovne trenutke.