Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za tramvaje koji prokisnjavaju?? :P
J3bo vas onaj ko vam dade taj certifikat seljacine jedne sandzacke
koji j.beni certifikat... pa ovi nisu normalni, jučer sam pokiso u njihovom tramvaju.
Tramvaji koji prokisnjavaju, smrde na urin i koji su prljavi kao da nikada nisu ocisceni. Kondukteri koji nemaju trunke ljubaznosti cast izuzecima i uprava koja je dozvolila da se vozamo sa vozilima koja su napravljena kad se vecina nas nije rodila svako zasluzuju certifikat, :S
I ovi ISO standardi nisu što su bili. Na osnovu čega ih GRAS dobi baš me interesuje.
sve gledam u ovaj kalendar i kontam kako to da danas nije 1. april
Ne mogu da vjerujem?! GRAS-u Iso Certifikat?!?!?!?!??!?!?!? Iso Certifikati su upravo postali degradirani i mislim da nisu više relevantan pokazatelj kvaliteta... SRAMOTA!
ovo je suvišno komentarisati