Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostaće u povijesti zabilježena najgora država.
TKEXIT
ja sam htio otvoriti vlastiti biznis, no kad sam došao u zgradu opštine i kada su me počeli ucjenjivati i nuditi mi svoju "pomoć" odmah sam odustao
Cime su te ucjenjivali?
@pinkman da imaju svog ekonomistu, kojeg bi ja trebao primiti u radni odnos, da malo njemu pomognem pa će on neke stvari ubrzati i tako dalje. znači to je bila jedna vrlo gadna situacija. takva govna i sprečaju napredak naše države
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sam osnovao d.o.o. i krenuo sa radom. Uzdao sam se u Boga pa u podsticaje od federalne vlade. Da nisam imao malo ustedjevine mogao sam vec staviti kljuc u bravu.
Trla baba lan da joj prodje dan. Izbori stizu. Valja malo okreciti dane, suziti apetite, a i ramazan je valja odglumiti skromnost. Kakvi neljudi i osobe bez trunke razumijevanja stanja u kome se nalazimo vode ovu drzavu je nesto neopisivo. Ministre iz dzepa vam viri nesto.
crno je zakon....
Moze li mi neko objasniti ovu recenicu, "Na taj način evidentna je i spolna zastupljenost"
Znači "Tako se vidi se da nisu samo hermafroditi obrtnici, nego ima i onih koji imaju spol."
Dok platiš sve državi i inspekciji nemoze ti ostati ni za plate žalosno
gazda, jes' to ti
--- Dodaje i da je na području FBiH od 2010. godine zabilježen konstantan pad u broju registrovanih obrta. Svaki dan u svakom pogledu sve više zapošljavamo. A naročito u velikim privrednim gigantima, gdje je to naravno u hiljadama ! :)
kuga , ova vijest je notorna laz i sama sebe demantuje .