Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha pa na BH Telecomu ni 3g ne radi kako treba.
U Hrvatskoj VIP i HT pustili 4 G mrezu u 3 mjesecu 2012 te!Prije 6 i pol godina!Masala, brzi ste
Jašta bi!
e neka smo u nečemu zadnji, pa ja ;)
Ovo nesto na fazon ovih camaca po miljackoj tako i 4G
Prosle godine u ova doba isti naslov, onaj zukic pricao kako ce se do kraja 2017. uvesti. Ma hajte molim vas.
Kad u normalnim zemljama bude 6G kod nas dolazi 4G svaka cas
Auuuu! Mali, Gvineja Bisao, Sierra Leone i Kongo na aparatima!
Dobro nam fiksne telefone ne krenu prodavati kao zadnji krik tehnologije
Ovi samo nesto obecavaju a rezultati - nula!
Ljudi vec prelaze na 5G 😂
kako cemo dobiti 4g mrežu, kad nam ni 3g ne radi kako treba 🤔🤔
A Kosovu je to već stara tema
Mogli bismo, al' nećemo :)
Ima jedna finta koja je specifična u BiH. A to je korištenje torovski mentaliteta ali u pozitivne svrhe. Recimo, u Sarajevu 90% koristi BH Telecom iz “patriotskih” razloga (O Bože!). E zato ja koristim Eronet i svuda po gradu imam 3G sa odličnim brzinama (7,5 - 20 Mbps). Tako će isto proći onaj koji bude koristio BH Telecom u Banjaluci, MTel u Širokom Brijegu ili Posušju.
@GuessWho Pomalo se pretjeruje sa tim pričama, konkretno Eronet ima bolju pokrivenost od BHTa u većim gradovima, naravno HNK i ZHK je svaki milimetar pokriven, gubi se oko Romanije, sve to stoji, m:tel također nepostojan u ruralnim dijelovima FBiH malo dalje od većih prometnica. Ali oba ta provajdera po brzinama i kvaliteti signala uništavaju BHT. Danas bar možete u sekundi promijeniti broj.
Jbote u CG imamo vec dvije godine 4G