Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odavno sam se prestao trovati duhanom (preko 2 god.),ali dok sam se trovao bila je to iskljucivo DRINA obicna.znaci pristalica sam one \"kupujmo, koristimo domace\".
E moji klixovci, tugo novinarska. nekad nije zgorega prelistati stilistiku. Evo kako bi trebao glasiti naslov ovog teksta: SAMO NA CIGARETE TDR-A GRADJANI BIH POTROSILI SKORO 33 MILIONA EURA
pola od toga se ilegalno vrati u hrvatsku. tako na plazi mozete kupiti tdr cigarete sa bh markicom.
Ja sam prešla na konzumiranje cigareta nešto većeg obujma,nisu škodljive a besplatne su
...ma hajd šta fali ...iz države za čovjeka će garant učiniti sve da i cigare iz naše fabrike preplave croatia...a ako ne bude moglo iz objektivnih razloga onda će prodat FDS ...ma i šta će nam jedna od rijetkih uspješnih fabrika ...znači ...haman smo u sudijskom vremenu ...da se gospoda businessmeni iz susjedstva ne naljute ..jelde rudnape moj ...
Bojkot svi hrvatski proizvoda i bojkot jadranskog mora. Turska,Egipat,Budva sve je OK ali nikada vise HR.
Eto zasto propadamo...pored nsih cigara, pusimo tudja go..a...fuj, kakav smo mi narod! Zato cemo uvijek biti pod tudjom cizmom!