Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dvojica su uništila grad, otjerali su ljude vani, i sada kao oni nešto pokreću... Banda lopovska, ali doći će i njima kraj.
Nacelnik Gornjeg Vakufa i Sedzad Milanovic upleteni u ovo, u zatvor ce abd sve su pokrali sto su mogli, Ojadini narod Gornjeg Vakufa i regije
Ti stecajni postupci i ostalo je glupost jer su politicari krali i izmanipulisali to gdje drzava pokusava rijesti nemoguce jer su se svi potkovali i ogradili i zato se nista i ne zavrsava. Pomesti sve to, pozeliti dobrodoslicu investitorima i od sada promjeniti politiku na bolje. To sto ce 200 porodica sada imati sta dobroga jesti je puno vaznije nego nacionalisticka politika ili prepucavanje politicara za komad torte.
Velika prevara,hoce se domoci firme tom prevarom,samo potrazivanja bivših radnika su 3600000 km,o tome niko ne priča,jedan sam od preko 250 radnika kojem je firma duzna 9 placa plus doprinosi...pljačka na djelu a i ovaj članak je naručen od istih tih pljačkaša...
Vjerovatno nikad nisi ni bio u Vakufu nego pricas tudju pricu, prenapuhanu 10x. Tom je unistio HDZ s Budimirom, informacije kruze da je gradio covjek privatno skijaliste dok je firma propadala. Ovi nijemci, vidim da su ozbiljna prica u Njemackoj, ne ocekuj da neko otvori firmu i odmah uplati kapital 10 mil u ovom propalitetu od drzave. Treba prvo rijesiti administraciju i poraziti UHDZ, pa cemo onda vidjeti.
Raiffeisen banka najgora za radnike
nedaju ujeee U al neka dacee hahaha
Bugahahah sto lazete narod? Zna se da s firmom jos nista nije rjeseno i da se sve vratili na pocetak, a u ulozenih ‘ miliona’ je samo pokosena trava i premjesteno par stvari 😅😂😅
HDZ je pokušao blokirat otvaranje ali uzalud. HDZ je uništio TOM i sad im krivo što su Bošnjaci preuzeli i pokušavaju da ga povrate. debili. Jel bitno ko je uzeo bitno je da radi i da ljudi imaju fine plate.
Sad ce hdz da salje inspekcije i sprecava izvoz dok vlasnici ne odustanu
nije to bitno, njima je samo bitno da nije Bošnjak, pa makar bili bez proizvodnje ikakve
Valjda će i u ovom malom gradu razorenom krenut bolji dani