Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost, kasno su stigla ulaganja. Goražde je ostalo bez naroda. Goražde je ostalo bez omladine. Goražde je ostalo bez priraštaja i baze za prirodni priraštaj. Na području 7 mjesnih zajednica (Vitkovići,Mravinjac,Vranići,Sadba,Posestra,Bogušići i Berič) u četiri osnovne škole u prvi razred je upisano 17 učenika. Na istom području je 1992 prvi razred pohađalo oko 150 učenika. Na područje navedenih MZ, osim na Sadbu nikada nije kročila četnička čizma. Goražde će za 20 godina biti zaključano !!!
Doslo vrijeme i da podsjetimo kako je SDA perjanica i cvjecka Bicakcic prozvao Gorazde , slijepim crijevom Federacije. A nije naodmet iako je rahmetlija podsjetit i na drugu SDA perjanicu , pnekadasnjeg premijera Hadjipasica, koji je poravnao Energopetrol. To je jedina naftna kompanija koja je ikad otisla u bankrot i prodaju. Zasto? Pa treca SDA cvjecka Narcis , direktor Zeljeznica nije radio da se nafta u Energopetrol dovlaci zeljeznicom, nego je dozvolio kamion-jalijasima da vode drzavu.
Gorazde je dokaz da se u Bosni oprasta sve osim uspjeha. Sta biste voljeli, da iz Gorazda pisu kako nemaju da jedu? Kako su bili ostavljeni u ratu, ostavljeno su i u miru. Cast gorazdanima!
Voljeli bi da se malo vise pise o vecim gradovima, Tuzli, Zenici, Bihacu, Banjaluci, Sarajevu, a ovdje svaka treca vijest o Grozdjazdu, a to selendra sa 5000 stanovnika. Ima neki novinar izgleda iz tog grada i samo pise o tom gradu.
@whey Onda ti ne znas da artikulises svoje misli. Treba da kazes kako zelis vece gradove na Klixu, a ne da svoju mrznju usmjeravas prema herojskom gradu Gorazdu. Koje usput ima oko 25.000 stanovnika ako je vjerovati nezvanicnom popisu... :) I nemoj da vrijedjas Gorazde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grozdjazde po milijarditi put na klixu :(
Izgleda da ti samo preostaje da se ubijes. Nikako da te poslusaju.
@jugoistocnjak Haha, sumnjam da bi ih to odvratilo od daljeg pisanja o Grozdjazdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)