Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je cista nebuloza sto se firma kaznjava jer na SVOJOJ stranici reklamira prvo SVOJE proizvode. Kome smeta, neka koristi bing ili yahoo ili sta vec drugo
Kakva matematicka kompanija Alphabet?! Valjda matična kompanija?
Novinar navutriran....
Niti sam kad pogledao niti me zanima njihova trgovacka usluga. Kad kupujem online, kupujem kod provjerenih, i koji su konkurentni sa cijenom. Alibaba zakon.
I kome oni sad uplaćuju tih 2,4 milijarde dolara? Oštećenim korisnicima sigurno ne. Nije sigurno ni u budžet neke od država, jer je u pitanju "Evropska komisija". U humanitarne svrhe ne ide garant. Šta se desi s tim parama niko ne zna.
ne nego ti ne znaš :D
@_xy_ a ti kao znas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pisi pojas nemoj zajebavat!
SEO vise na postoji, sad je dobro rangirn samo ko plati AdWords, te ko plati google.
Tacno , vise nema pravila nikakvih.
SEO postoji i uvijek ce da postoji, samo nije isti kao prije 10 godina kad si mogao manipulacijom linkova doci na vrh. SEO je danas i UI, UX, prosjecno provedeno vrijeme na sajtu, i masa drugih stvari. Google je pametniji zbog razvoja AI i sustina je u dobrom sadrzaju, tako da ti da recenica sa AdWords ne stoji. AdWords zauzima par prvih mjesta, a ispod ide organski dio.
sunnija