Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovu akviziciju nije obavio Alphabet a ne Google?
Ukratko: HTC prodada, povukli se s berzi, Google nece da uzme udio u HTC-u vec samo sebi prebacuje 'kremu' inzinjera i patenata...
Koji su šupci ova google. Ja, na primjer, uvijek na pijaci uzimam truhle primjerke voća i povrća da ne bih oštetio prodavca.
Po ovom tekstu se da zakljycuti da je htc prodao 2000 radnika za 1,1 milijardu. Nema logike al eto
kupili Pixel team, odnosno odijel koji je radio na Pixel telefonima, + pravo na HTC-ove patente i njihov dizajn. Ta prava nisu eksluzivna samo za Google, HTC ce i dalje moci furati na svojim telefonima, tipa Edge squeeze kako vec zovu, vjerovatn ce doci i na Pixel 2, ali ce HTC moci to nastaviti koristiti na svojim kasnijim telefonima sto budu dolazili.
@Quaresma Ti si napisao u dvije recenice 1000x vise i logicnijih informacija od cijelog teksta klix-a.... jao novinara i g....a
Nemaju oni sanse protiv samsunga i applea. Kupio sam novi note 8 i daleko su oni ispred njih..
Štas ba ti kupio?
HTC pravi dobre telefone, ali im je ovo izgleda jedini spas.