Domogli se 17.000 patenata
0
Google kupio Motorolu za 12,5 milijardi dolara
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gotovo je - Gugl postaje definitivno globalni telcom gigant.
Ja levata, tolke pare dali.....Ja juce kupio na jacupi motorolu za 12 KM.....
Google i Motorola Win Win situacija,
odlična vijest. motorola pravi superkvalitetne i izdržljive mobitele. narodski rečeno - neporedive!
Jedino sto je vrijedno pomena da bi se napisao ovaj clanak je prvi pasus, A da je Google kuipio odjel Motorole ,Motorola Mobility, je stara vijest. Da budem precizniji stara je od 15.08.2011.
dobro
Ovo se znalo još prije dva mjeseca, čekalo se samo formalno odobrenje. Motorolini telefoni će tako među prvim dobijati nove update-e. Sljedeći Nexus telefon bi vrlo vjerovatno trebala praviti Motorola. Prave zaista moćne uređaje u zadnje vrijeme (Razr, Razr Maxx), a uspostavili su suradnju i sa Intelom.
Monopolizacija se nastavlja.