Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5 PFENINGA, HAHA, SAMO DA SE KAZE DA JE VLAST DOBRA I DA BRINE O NARODU, ISTA GOVNA KAO I NA OVOJ STRANI SAMO DRUGO PAKOVANJE.
Distributeri zajedno sa vlastima jedu hi.na i onako bi morali da snize cijenu goriva jer je krajem proslog tjedna a i citav cijena nafte po barelu u blagom opadanju i vec je u zemljama eurozone zabiljezen pad i do 8 euro centi. Odgovorno tvrdim da ni vlasti a ni distributeri nisu nikakvu udlugu ucinili gradjanima na njihov ustrb vec samo zamajavaju pucanstvo
haha Ovo je smjesno.. sad se ne moze reci nisu djelovali... hej zaboga snizili su svega 0.05 feninga... svaka cast... Samo pazite kad bude opet skupljalo nemojte ovako pretjerati.. nek barem bude marka ili pola...
markica po markica 😂😂😂😂😂
@zmajcekSaUne hahaha eto te ko fata 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jesu se pretrgali, svaka im čast
Nek snize za 20 feninga po litru koliko iznose akcize pa nek oni financijraju državu i 14 paradržava, što bi mi !
Kad je to neko partijski neuvezan otvorio benzinsku pumpu ? NIKAD niko. Dakle sve je jasno. DEMORKATIJA NA DJELU ! PArtija ti uveća 3 x po 30% plus akcize 20% i onda kaže da je spustila 5% :))
Zadnjih mjeseci se barel snizio sa preko 80 na sadašnjih 73 dolara. A vi 5 feninga hakalosum narode
Pritrali se koliko su spustili. Previše ste spustili, ima da propadnete hahahaha.
Ma bravo. Digli za 50 snizili za 5, mazanje očiju pred izbore da se glasa za one koji su snizili, sad će mozgovi glasat za njih, mi zapamtimo kad se snizi za 5pf, a zaboravimo kad se poveća za 50pf, dobre Bošnje, Rvati i Srbende.
A kad je dignuta ikad u jednoj godini cijena za 50pf? O čemu ti pričaš? Cijene dizela i benzina su u ovom rangu već skoro 10 godina i alterniraju za najviše 20pf.