Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba bojkotovati maksimalno. Odljev novca i uništavanje manjih radnji koje imaju vlastitu dostavu, zarad velikih koji imaju korporacijski sistem upravljanja. Dosli da uzmu cist novac iz BiH, a od nas naprave robove. MRŠ!
Ne mozes se boriti protiv ovog sa Mrs. Protiv ovog se bori tako sto svakom pojedincu mora biti vazno kako vlastito dobro tako i kolektivno dobro, a to znaci nema ni male ni velike korupcije....biras neglavate i bucne vec pametne i sposobne ( ne bezobrazne i namazane) i onda ces imati svoj gloovo. Ali nije se rodio ko je Bosnjacima objasnio....al zato po univerzalnom zakonu cete ostati sirotinja koja nije ni za sta drugo vec za izrabljivanja. Poyy
Kisla mi je gloovo
Ovo treba bojkotovati ako nista zbog onih debilnih reklama. Odakle im pare, ko je uopste vlasnik tog sr*nja??
Ovo je glovo... Aplikacija koja ti donosi sve što poželiš...
Opra me na ruke ova dosadna reklama. Ako zelis suši ili hamburger, naruci glooooovo. Stvarno su dosadni
Kisla mi je glovo
Imam novo ime za kompaniju kod nas: Rekabu.
Dzaba vam reklame, pojede vas Korpa.ba
Slobodno im dajte i pištolj da se brane gdje god prođu.
Korpa! Domaci proizvod, novac ostaje u BIH a kvalitetnij. Birajmo naše.
Niđe veze... I Korpa i Glovo privatne firme i lova u konačnici ide u privatni džep, a obje firme plaćaju porez i radnike unutar Bosne i Hercegovine pa u konačnici nema razlike za državu bilo da naručuješ na Korpi, bilo na Glovu.
Daj molim te, trazi racun za dostavu pa da vidimo.
Ako glovo donosi sve što pozelimo, donesite nam srecu i normalnost u BiH
evo za sve kommentatore posla da bude prazan klix
Ovo treba udarat, ne mozes nijedan klip na yt otvoriti a da se ne pojavi ova govnasta reklama, prvog kojeg sretnem cu ga zveknut u glavu isprase mozak svojim glovo hebo vam on mater u p
...kisla mi je glovo ljudi.
Hahaha bravo, na stranu sve al debilan naziv što jest jest
Ja zivim u bg i cesto koristim Glovo,dok se obucem i odem i vratim se do pekare treba mi 20 min a oni dobesu za 15😂
Trebalo mi neki dan pilećih fileta, radio pa nisam mogao izletiti da sam kupim pa rekoh probat cu preko Korpe ali nažalost mesnice zatvorile već bile, rekoh hajd da vidim Donesi (iako njih ne gotivim, restoran u Novom Gradu kao i ja i ne dostavljaju na adresu, a dostavljaju sa Ilidže lol) nema ni kod njih. Instaliram tu Glovo glupost ono mi ne možemo adresu naći niti išta, 100x kućama broj stana i opet ništa, odmah deinstalirao.
Samo Korpa! Domaća firma, pristojni, komunikativni, pošteni!
Na Korpi dostava 4 KM, na Glovu džaba (doduše dok ne navuku mušterije). Cijena i kvalitet pobjedjuju u konkurenciji, patriotizam je na trećem mjestu.
OVO JE GLOVO
Ne pada mi na pamet da nosam hranu uhljebljenima. JAde i bijedo Bosne i Hercegovine, Glovo vam je najjaca firma hahahaha. Izvozite li sta? hahah