Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema raja para realno brate mora se radit nije ni meni drago al vec sam propo jos ako ne radim propascu skroz bolje od corone neg. od gladi da crknem
boli dhupe vlasnika za radnicima umre jedan dodje drugi rob
Nema GINEX para da kupi zaštitnu opremu, a pogledajte na linku prihode http://www.sase.ba/v1/Tr%C5%BEi%C5%A1te/Emitenti/Profil-emitenta/symbol/GINXR#tab_FinancialReportsTab i ko su vlasnici http://www.sase.ba/v1/Tr%C5%BEi%C5%A1te/Emitenti/Profil-emitenta/symbol/GINXR Ovo su grobari ovg naroda i države njima robovi trebaju i tako se ponašaju. Sretno vam bilo!
Ti radnici su ROBOVI kao za vrijeme faraona u Egiptu. Diktatorka Munevera vodi ovo godinama, tamo se radi sa najopasnijim teškim metalima, kiselinama i eksplozivnim smješama. Nisu ni prije imali adekvatnu zaštitu. Ne samo da truju svoje radnike nego i cijelo Goražde i rijeku Drinu u koju direktno ispuštaju otrovne materije Ginex i Rudet, to svi u Goraždu vide i znaju u vidu CRVENOG I ŽUTOG potoka koji se uljeva u Drinu 500 m od fabrike.
Poserem te komandantice,dodji pred Prevent kad dodju autobusi sa radnicima i da vidis kako su poduzete mjere zastite u jedan autobus nagurano po 80 ljudi.
kakav crni prevoz do posla, ako žive u gradu ili mahali, koliko se ja sjećam tamo je to u Goraždu max 20 minuta pješke čak i ako kreneš sa desne obale...
Procitaj clanak do kraja ako zelis komentirati. Ne zive svi u Gorazdu
E,sad opleti po prirodi i vodama narocito..😷