Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka plin uredno ide prema BiH a za EU me zaboli hladno.
Ko izgradi toplovod Kakanj Sarajevo taj osvaja vlast u kantonu Sarajevo sledece izbore. To se moze zavrsit za godinu dana i jako je isplativa investicija. Bosnjaci hocetel rusima placat da pljuju i dalje po drzavi BIH preko Dodicka ili cete konacno uradit nesto korisno za sebe i 500 000 iskrenih bosanaca u kantonu Sarajevo? Jel to par ljudi iz Energoinvesta bitnije od 500 000 sarajlija?
Zbog rata u Ukrajini cijela EU uvela sankcije Rusiji a ta ista Ukrajina zaradjuje na tranzitu ruskog plina.Ukrajina je pokvarena do koske.
pazi njega ukrajina laf zaradjuje a bukvalno najsiromasnija drzava u evropi prije nego sto su uopste rusi napravili ovu jadni invaziju, radije bi da oni zaradjuju nego švedska,norveska,danska i te takve vec superbogate drzave
Koje igre ratuju a plin ide normalno
PItaju se Ukrajinci kao semafor u GTA! Cuj Ukrajina... hahahahahahah
Kakav je stav EU o kupovini ruskog gasa? 1.Nece nikako. 2. Hoce samo dio. 3, Samo za drzave koje nemaju alternativu. 4. Tvrde da nece a hoce. 5. Tvrde da hoce, a nece. 6. Hoce pa nece pa...
Meni je Babo reko da ratuju Bosnjacki pravoslavci u Ukrajini .......
treba napast ukrajinu…
E moj Putine, ipak nisi ni mudar ni pametan, vec samo zadrt i glup
Kako ocajno pokusavaju zavadit alijansu 🤣
Ma nemoj, je li to imate novog predsjednika? Hahah
Tre a ovima zabraniti skroz rad u eu i onda neka se nekome drugom foliraju...jednu zimu se smrznuti i vozdra...