Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ima Bosna razna bogatstva prirodna, imamo vodu koja je dragocjenija od nafte...Ali..Koja nam korist, nisu Ameri napravili džabe onoliku ambasadu...Kad im nešto zatreba doći će i uzeti to, bez pardona...Prznice koje turaju nos i grebu se o koga god mogu..Za lijeka im zatrebalo!
Joj sad kad nas Amerika napadne da uspostavi demokratiju.
sad ce nas USA napasti :D
Ma kakva nafta, i da je ima kakve nam koristi od toga Glupi smo svi mi da to iskoristimo za dobro sviju da izgradimo puteve i poboljšamo infrastrukturu od te nafte. Imamo vode pitke koliko hoĆeš pa opet milione dadosmo za uvoz vode BOSANCI I HERCEGOVCI ( BOŠNJACI ,SRBI ,HRVATI I OSTALI) SU GLUPSONI KAKVIH SVIJET NIJE VIDIO !!!
OVO JE KLJUCNO I NADAM SE DA CE SE NA OVOME INSISTIRATI: \"Negativna krajnost cjelokupnog projekta bila bi monopolistička eksploatacija nafte uz simbolične provizije državi kao u nekim afričkim državama, gdje narod gladuje dok globalne kompanije ostvaruju ekstraprofit, a pozitivna bi bilo uvezivanje u jedinstven sistem naftne industrije u Bosni i Hercegovini i korištenje sinergije s preradom i distribucijom, čime bismo mogli \'od bušotine do automobila\' imati potpuno domaće gorivo i time drastično promijeniti sliku domaće privrede i eliminirati jedan od najvećih segmenata vanjskotrgovinskog deficita\", prokomentirao je Gavran.
Odavno poznata činjenica,ispitivanja su vršena,a u igri su bili Ameri,Rusi i Kuvajćani.Na žalost svih ljubitelja otomanske okupacije,monopol na vadjenje nafte su dobili Rusi!Nećemo ni mi,Srbi,imati preveliku korist od toga,ali će RS,u svakom slučaju,biti metar bliže svom cilju.
Koji si ti BILDE, ja ti pricam o nafti a ti o agresiji, je.ba.la te agresija i srbija i hrvatska, ameri, eu i iran
sad ce i nasi politicari da se krase titulom seika. dodiku to nece uopste smetati, sve dok dolari na konto u svici lijezu.
Neko spomenu da je negdje gledao klip o ovome. Negdje u ovom kratkom klipu ima taj dio o nama Evo to je TO PA GLEDAJTE : http://www.youtube.com/watch?v=RBKdQCuLcK4
Sad nek nam je bog na pomoci - i jedinima i drugima i trecima!
Ako bude nafte,uvest ce nam amerikanci \"demokratiju\"..bolje da nema
@@ tambura ZNA dobro tambura ko sta radi vec dvadeset a i vise godina Bosni i Hercegovini...!!!
@ gledo Posledji put Engleski strucnjaci su dolazili 1989-e godine, tacno pred pocetak agresije srbije nad BiH-om...za dvie godine VB-a, Francuska i ostale drzave sa serbijom su pripremile sve glavne tacke za sva etnicka ciscenja, genocid itd...!!!
@ gledo Englezi vec prije sto godina, bili dolazili prvi put i pronasli rezerve nafte...!!! Sve je ovo bilo planirano vec sto godina unaprijed , etnicko ciscenje i genocid nad Bosnjacima...!!!
VLASNIK TERITORIJE I PRIRODNIH RESURSA DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINI SU EU, AMERIKA I OSTALI KOJI DRŽE PROTEKTORAT.
Dal vi meni vjerujete da sam na you tube gledo lika (eminentni strucnjak za naftu) koji kaze da su ameri nekad prije rata nasli naftu u blizini tuzle i to neke ogromne kolicine. Takodje covjek kaze da je vrlo, vrlo moguce da je zbog toga kod nas i izbio rat. Maska je naravno bio nacionalizam. Ja gledo, dal je tacno dal nije nemam pojma.
ovaj Gavran postao prisutniji od pticurina ciji naziv u prezimenu nosi. Gavran kaze ima nafte. Gavran kaze u krizi smo. Gavran kaze bice hladno. Gavran kaze umijte se tri put dnevno. jednom sam Gavrana u VTK vidio da nosi stampac sa jednog sprata na drugi. valjda je i za to potreban. nije da mu \"analize\" nisu u sridu (analizira ono sto je opste poznato i laiku). znam da je prvi put svanuo na dnevniku Senada H. dok je ovaj bio na Hayatu. medjutim, ko ovog frajera gura pa se trpa na sve strane?