Zbog cijena ruskog gasa
0
Gas poskupljuje za 25 posto
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se od ovog ljeta ne grijem na plin, cak cu ga izrezat ispred vrata, u pm, racuni za GAS po 200-250 KM, a plate jos samo sto nam nisu uzeli.... Nek poveca malo i plateznu moc, pa onda nek dize cijene. Mamu mu lopovsku... !!!!!
Ovakvo podizanje cijena od strane Rusije je neprihvatljivo, jer u isti kos stavlja oba entiteta cime narusava Dejtonom zagarantovanu autonomiju entieta. Vlada RS ce vec na sljedecoj sjednici raspravljati o ovom problemu a nije iskljuceno ni raspisivanje referenduma po tom pitanju.
ma dajte više gonite se u klinac krasni sa tim poskupljivanje! kod nas dođe duplo skuplje grijanje nego u njemačkoj. ima li kraja ovom javašluku? da li mogu dizati cijene koliko god oni požele? gdje su ta udruženja za zaštitu potrošača? pita li iko išta one koji sve ovo krvavo plaćaju?
VLADA I NJENI IZ UREDA LAZU. KAO I SVI KRIMINALCI KOJI RADE SA GASOM. NAJVECI KRIMINALCI SU MUJEZINOVIC, HECO, BECAREVIC I TREBA IH HITNO SMJENITI I POSLATI U FOCU. U ZENICU IH NE TREBA SLATI DA NEBI POKVARILI POSTENE BOSNJAKE KOJI SU U KPD SLUCAJNO