Posmatrači stižu u 13 sati
0
Gas bi mogao poteći već danas
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plina nema do cetvrtka. Poznavajuci Evropsku brzinu, racunaj ponedjeljak! Kao sto to kaze BBC, u \'principu\' su dogovorili razmjestaj posmatraca, sto ce reci nisu jos nista dogovorili!
plin je dosao na bistrik, kad ce doci do ostalih ne znam, al vjerovatno vrlo brzo
moze li neko samo da javi kad tacno bude,da ne pokusavamo beeezveze.zahvalne bi bile jako...
Da li stvarno stize ... ???
Stigao plin juhuuuuuuuuuuuu, kod nas u Velesicima vec ima jer je glavni rezervoar ovdje a po gradu ce u ovo par sati tako kazu. KONACNO!!!
ETO BIT CE VECERASSSSSSSS LJUDI PLINAAAAAA POMOGLE NAM KOMSIJE SRBI....I NJIHOV PREDSJEDNIK TADIC KOJEM SE ZAHVALJUJEM !!!!!! KAS BI TREBAO KRENUTI VEC SADA U 17:15
Narode jel vidte kako ja radim za vas,a vi me pljujte i dalje,..ubuduće ima da mi dlake sa jaja šišate,.kad malo otopli,sad me griju,.ha,ha
ja mislim da ce hitna pomoc da prva sazna da je dosao plin sjecate li se ratnih nadrealista? pauza pola sata hahahahahahahahaha
Srbija i Hrvatska odmah stupile u kontakt sa Madjarskom, Austrijom i Njemackom, i obezbjedile gas bez obzira dali Rusi pustaju ili ne. A sta su nasi supci uradili?????? Sta narode Bosanski???? Mrznemo se kao stoka a oni ne rade svoj posao!! Pa dokle, dokle stoko glupa!!???
o bože ne znaju šta pričaju, oprosti im. gledaj, izgleda samo sam ja SLUŠALA vijesti, a ostatak posmatrao ako ga danas puste potrebno je 36 sati da dođe do nas i tek onda.. lagano puštaju plin da ne bi došlo do ne daj bože kakve nezgode sa plinom....
No sikiriki eno ih stigli u Kijev.
hahahahah a ovi se zaletili na grijalice... još ovi manijaci digli cijenu za 50% da ogule kolko mogu :P (ja, iscjep\'o ormar)
Sve je ovo fino čuti , ali dok ne progrije ja ni sebi nevjerujem ! A sad ova škola ... U podrumu 1m3 ogrevnog drveta. Na tavanu 2 do 5 m3 vode U garaži par boca plina i agregat. U šteku par vreča brašna i kafe! Jer kako su naši VLADARI dočekali \"SPREMNO\" sve prethodne krize , a vjerujem da če \"SPREMNO\" dočekati i naredne! Pa narode dobro nam se piše , a sad im je furka da oni nama prijete izborima! Pa to ti je ono ... NEMOJ ME VIŠE BRANITI ... MOLIM TE !!!
raja stigle su nove grijalice extra povoljne cijena prava sitnica, za samo 100KM vec je pola razgrablneo ostalo je samo jos 20.000 komada pozurite dok nije nestalo plinske grijalice na struju danas i nikad vise, pozurite marvo bosanska!!! kupis 3 dobijes 2 ;)
u pravu si da je Je...,,,:) i ja sam ga ebavo,,hahahahahhaha