Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast jedini koji gleda da što više spusti pomoći onima kojima treba . Da su svi radili kao on odavno bi bila socijalna slika u Kantonu bolja on pokušava sa usmjeri novac od ovih odozgo ka sirotinji i onima kojima je potrebna svaka čast i imaš podršku od sirotinje iako oni nemaju mob. Da ti se zahvale
Vidi ministra pripravnika Irfanovog kuma. Zbog ovakvih uhljeba univerzitetski ponosi traže sreću u Njemačkoj. To vam je sdp familijana organizacija nesposonjakovića i uhljeba.
Ovaj vrli, iskusni stručnjak se već dokazao u desetak firmi koje je spasio od stečaja. Njegove godine i radno iskustvo su garant njegovog uspjeha i kao ministra :)
Pravi ministar!!! I majmuni jedni informisite se momak je zavrsio fakultet u Sarajevu!! Gradsko dijete, ponos nas!!!
Pisajte po sirotinji! Cim se ne bune, dobro im je!
Ovaj dio koji se odnosi na 160 i 220 KM stoji ovako već godinama. Kako možete penzionez primiti 160 KM ako je najniža 347
Jel ovo kum od Čengića sa travničkom diplomom odrađuje pripravnički staž na poziciji ministra. O državo čudiš se što ti pametni studenti odlaze. Ko će ih primit pored ovakvih. Strašno.
Ovo nije nikad bilo, do sada ove pare su zavrsavale u SDA dzepovima. Nisu neke pare, ali ljudi daju koliko mogu i svaka im cast!