Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce u Londonu sibicari: Ajmo narode, devize, devize, devize.. Jeftini Euri ovdje, narodeeeeee...
Koliko moras biti naivan da mislis da ce Britanci stvarno bankrotirati. Drze oni jos uvijek cijeli svijet u saci, ali drugom vrstom politike.
@NekiCoek Ne radi se o tome ko koliko drzi, nego ko kakvu privredu ima. Nijemcima su oni jos 1990. prestali parirati. Njemacka je za njih komplikovan stroj i matematika 3. Sama cinjenica da je njemacka privreda jaca za 1000 milijardi € od Britanske, izvoz - Njemacka 1.400 milijardi, VB 460 milijardi, BDP po glavi stanovnika - Njemacka 47.000, VB 39.000. VB je za nas balkanske propalice misaona imenica, ali za Svabe su oni metla.
Očekujemo da naše pumpadžije podignu cijenu u što kraćem roku...
Rekli su, da je svaki put u pakao popločan dobrim namjerama, i ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se obijaju, a đavola treba prepoznat u svojim redovima, slične kao i ove naše, nacionaliste i separatiste i neodgovorne govornike, pa sigurno da je u V.B. propaganda uradila svoj dio posla.
problemi u vb? ma zdraaaavooo
japanski problemi su meni uvijek bili super
...hah,kako su ga zafuntali... :)
ĐURIO FUNTA
Američke pudlice, ... sad se češkajte 😅😅😅
Limiii...disi...jel ti se štuca? :-) mi tebe počesto ogovorimo u našoj kafanici :-P
@ Ares ... ev me Kanče 😘 ... juce i danas slobodna ( crnčila vikend) odmarala, šetala, zorom posjetila šumske stanovnike 😅😅 ... sad odoh do Valens klinike u posjetu... ... bando jedna, mene ovako neduznu ogovarate 😘😘 ako vam baHnem iznenada 😅😅😅 ima da vas 💋💋💋
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zaiskali su eto im ga, doduse i nama ce al ce oi da....
Ovo što britanci rade je samo skretanje pažnje sa novog cecinog albuma.....
@ Django ... jel već na trzištu, daj bar refren 😅😅😅
@LIMESA ma to sad u rok jazzz fazonu ...neće ti se svidjeti nikako he he
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
konvertibilna marka zakon :D