M:tel nudi niže cijene u HIT tarifi
0

Frend novosti: Besplatni razgovori sa tri prijatelj broja

Sarajevo-x.com
Prepaid komunikacija nikad nije bila povoljnija jer je u m:tel ponudi odnedavno novi Frend startni prepaid paket po novoj nižoj cijeni, prepaid paketi sa telefonima po cijeni već od 25 KM i nova unaprijeđena HIT tarifa koja omogućava najpovoljniju komunikaciju prema svim mrežama u BiH, ali i besplatne razgovore sa tri broja iz Frend ekipe.

Frend startni paket sada košta samo 4 KM, sa 4 KM na računu koje su korisnicima na raspolaganju za korištenje kao početni bonus, a ekstra bonus je dodijeljen u vidu 500 SMS poruka prema svim mrežama i 500 MB mobilnog interneta.

Ko želi novi telefon pravo je vrijeme da ode u m:tel, jer su u ponudi paketi sa telefonima po cijeni već od 25 KM, sa čak 50 KM bonusa.

Tako je moguće izabrati paket sa telefonom Huawei G3510 po cijeni od 25 KM, paket sa telefonom Samsung E 1080 po cijeni od 29 KM, paket sa telefonom Samsung E 2121 po cijeni od 79 KM ili paket sa telefonom Nokia 1616 po cijeni od 49 KM. U svim ovim paketima korisnici dobijaju 50 KM bonusa i to početnih 6 KM i 44 KM koje mogu trošiti u sljedećih 11 mjeseci.

Da bi najbolje komunicirali, svi Frend korisnici koji koriste tarifni model HIT imaju priliku iz m:tel mreže izabrati tri broja sa kojima mogu razgovarati neograničeno po cijeni od nula KM/min. Naplaćuje se samo uspostava poziva od 0,06 KM (bez PDV-a), dok je obračunski interval 60+1 sekunda.

Hit tarifni model i dalje ima najniže cijene poziva prema svim fiksnim i mobilnim mrežama u BiH od samo 0,17KM/min (bez PDV-a). Još jedna pogodnost u HIT tarifi su i najniže cijene međunarodnih poziva prema svim zonama.

Novi Frend paketi su podešeni na HIT tarifni model. Svi stari Frend korisnici mogu promijeniti svoj tarifni model pozivom na broj 444, iskoristiti pogodnosti novog HIT modela i pričati neograničeno sa Frend ekipom.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite korisnički servis 066 10 10 10.