Moj meni – sve na jednom mjestu
0

Brzo i jednostavno do prepaid ponude…

Sarajevo-x.com
Svi prepaid korisnici u promotivnom periodu od 20.09. do 20.11.2011. godine u mogućnosti su da koriste novu m:tel uslugu ''Moj meni'' besplatnim pozivanjem koda *123# i korišćenjem paketa opcija kojim će moći provjeravati stanje na računu, dopunjavati račun vaučerom, birati tarifnu opciju i koristiti uslugu ''Pozovi me''.

Nova m:tel usluga naročito je korisna jer nudi veliki broj tarifnih opcija, tako da svako može u skladu sa svojim potrebama da se opredijeli za jedan od ponuđenih tarifa. Na taj način, prepaid korisnici su kao nikada do sada u mogućnosti da uštede i sami biraju kada će i koliko da troše.

Ukoliko ste Frend korisnik, možete se brzo i jednostavno, samo jednim besplatnim pozivom na kod *123# i daljom navigacijom tj. pritiskom na tastaturu mobilnog telefona, opredijeliti za ''Moj meni'' akciju koja vam je potrebna u tom trenutku.

Na primjer, biranjem tarifnih opcija, u mogućnosti ste da dalje u navigacionom meniju izaberete i platite razgovore, poruke ili internet. Ukoliko želite da razgovarate, biranjem rednog broja imate mogućnost da za 1 KM izaberete 30 minuta u m:tel mobilnoj mreži u toku jednog dana, za 3 KM 100 minuta u m:tel mreži u naredna tri dana, a za 6 KM 250 minuta u m:tel mreži u narednih sedam dana (u navedene cijene nije uključen porez na dodatnu vrijednost PDV). Po istom principu možete kupiti SMS poruke i megabajte mobilnog interneta.

Osim toga, u jednom određenom periodu, možete kupiti nekoliko istih ili različitih tarifnih opcija. Na postojeći iznos dodaće se nova kupljena vrijednost. Period važenja tarifne opcije podešava se na novi period važenja ukoliko je nova vrijednost roka važenja veća od stare odnosno na staru vrijednost ukoliko je nova vrijednost roka važenja manja od stare.

Iskoristite ovu promotivnu ponudu, postanite Frend korisnik i sa novom m:tel ''Moj meni'' uslugom, šaljite sms poruke, razgovarajte i surfajte koliko želite a pri tom i uštedite!