Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...taxi je preskup, koristi jeftinji uber.
stvarno ne vidim u cemu je problem. hocete kapitalizam, eto vam ga. nemojte sad kukati. doslo malo konkurencije odma se rasplakali. rjesenje je da se smanji cijena taksija i privuce putnik.
@Gay Sam Tee Mayko ma ok ja malo pojednostavljujem ali mora biti neki nacin na koji taksisti takodje mogu konkurisati uberu
@god Free doći ću ti u posjetu za pet godina, ili ipak neću, već imaš traume od taksista tako da nema potrebe za još većim traumama.