Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to se vi mozete tako tjesiti u vasem malom svijetu. za cim da placu? za neljubaznim trgovcima koji pokusavaju da ih prevare, za neljubaznim policajcima koji pokusavaju da ih prevare, za neljubaznim taksistima koji pokusavaju da ih prevare, za neljubaznim _________(upisati profesiju po zelji) koji pokusavaju da ih prevare, za berskonacnim zucnim raspravama tipa \"jarane, ja znam, ti ne znas...\" sanjaj
ŠTA NAM JE OVA SDA URADILA ZA 20GODINA VLASTI POSTALI SMO NAJCRNJA RUPA NA KUGLI ZEMALJSKOJ .....
SVIMA JE POZNATO DA HRVATSKA GENOCIDNA TVOREVINA UZIMA PREKO 100 EURA PO GLAVI PUTNIKA U SARAJEVU. GENOCIDNO PREBIVALISTE ZAGREB KONTROLISE SVE LETOVE AVIONA U BOSNU I NAPLACUJE ZLOCINACKE TARIFE BOSNJACKOM NARODU.
Gledaj dodikovicevih pusaca ky.rc.ine sto su se raspisali. Sta je ono sa sky srpska,hahahah pa ni aviona nemate ja.dovi sumski
Bosanac:\"Bosanac je našao svoje mjesto pod zvjezdama i ne napušta ga ni na kratko taman da ja karta 1,9€, a ne 190! Sve dobre PR službe ovako kažu... \" ISPRAVKA! Bosanac je nasao svoje mjesto pod polu-mjesecom i zvijezdom. Em go, em bos, em se jos zali da mu je hladno. :-)))
Najbolje su uradili vlada RS na celu sa Dodikom.Nema putnika na liniji BL-Grac ali avioni lete jerbo Dodo placa prazne avione.Nije rentabilno al je zato redovno. Trajat ce dok trebinjska luftna luka ne podje primati prve sirokotrupne.
\"Nase\" dejtonske posrbice su se potrudile da ni slucajno nemamo redovne, jeftinije letove za zemlje u kojima ima najvise dijapore, i koji dolaze u BiH tokom cijele godine.Nema jeftinih direktnih linija za SAD, Skandinaviju, ali zato ima za Tursku.
pa ima gradova na Balkanu koji nisu guzna crijeva, hah, primer: Beograd, Atina, Solun, Istanbul ,Sofija, Bukurest, ostali su realno svi teske provincije i tek bitni za svoje drzave, Skoplje, Podgorica, Sarajevo, BL, NS, Tuzla, Nis, Split, Burgas, Varna, Tirana, Pristina i ostali srednji gradovi su ili bitni ili jedva bitni u svojoj drzavi i ne mogu da se nazovu metropolom, oni prvi gore mislim da svi mogu, mozda jedino Solun ne, ali i on je veliki i razvijen grad, ili dva najbitnija gradova na Balkanu Istanbul i Atina...
Dok sam imao BiH pasos, uvijek drama na granici, listaju ga k\'o sabrana djela Dostojevskog. Sa ovim pasosem prolazim kao Vjetric Mirko, kao lahor i boli me za Alijinu srednjovjekovnu viziju drzave. Pa putevi kao iz doba Turaka (dobro, Alija je to volio, podsjecalo ga na djetinstvo u Bosanskom Brodu), vozovi koji ne voze nigdje, ponekad do Mostara...hvala i zivjeli. Poslije Karadzica i Mladica, najgora stvar koja se desila Bosni su Izetbegovici i SDA. Unijeli dzamiju u politiku. A, Alija nije znao ni da klanja kako treba, prevrtao se preko glave, ono kolut naprijed, pa kolut nazad.
Bosanac je našao svoje mjesto pod zvjezdama i ne napušta ga ni na kratko taman da ja karta 1,9€, a ne 190! Sve dobre PR službe ovako kažu...
Tri cetvrtine drzave ima drugo drzavljanstvo i sa osmijehom ti pjevaju onu staru:\" Sta bi dala da si na mom mjestu? Sta bi dala da mozes i ti tako - trznes pasos i ides bez vize? Sta bi dalaaaaaaaaaaa...???\" :-)))) P.S. Iz svojeg iskustva da ti jos nesto\"sanem\". Ovaj BH pasos nije pametno pokazivati vani. Nemas nikakvu zastitu od nasih ambasada vani ako ti zatreba, nego snadji se sam, ali zato te gledaju kao potencijalnog teroristu. Vrlo neugodne situacije. Znam ih masu koji lazu da su iz Hrvatske ili Srbije. Ja zato cak ni nemam taj BH pasos. ne trebaju mi problemi. Ovaj koji nosim je dobar, jer niko te NISTA ne pita. Mahnu rukom i prolazis.
Da je problem samo u SDA to bi bilo vrlo lako rijesiti. Problem je u reputaciji i imidzu u proteklih dvadeset godina, a za to nije kriv samo SDA nego svi vi zajedno. Dovoljno je samo pogledati kakve se bljuvotine mogu procitati na portalima kao sto je ovaj, a zapamtite da mi nismo jedini koji citamo te postove. Tako da je takvim stavovima cijela drzava presla put od onih koji su se izborili u jednom k r v a v o m r a t u i simpatija koje su time stekli do izostanka reakcije na jednog Mevlida, sto je dovelo do toga da kada danas kazete Bosna bilo gdje u svijetu, umjesto asocijacija na opsadu Sarajeva ili Srebrenicu, vade se liste t e r o r i s t a da uporedi vase dokumente. Kao sto rekoh da je kriv samo SDA bilo bi lto ako rijesiti, ali, na zalost problem je dublji i lezi u mentalitetu. Hoce to kada ( o ) tjeras sve oko sebe. A sad vi razmislite, ako hocete. SDA se moze lako promijeniti, ali pokusajte promijeniti svoje ponasanje.
Zato ja vozim bez tablica a policije ne stajem pa nemaju helikopter da me uhvate.
pa on ga je pretjerao skroz. uopste nije guzno crijevo. samo je malo guzno crijevo. al tesko je naci grad na balkanu koji nije.
Pa bolje da zagrebacka kontrola leta kontrolise nebo nad BiH. Sta treba da Sulejman Tihic zaposli jos jednog clana rodbine na ovo mjesto, vjerovatno nekog veterinarskog tehnicara ili vodoinstalatera III stepen sa clanskom iskaznicom SDA. Pa kad padne avion, onda ce objasnjenje nesrece biti \"bozija nafaka\". Vidite li da da je SDA uspjela unistiti sve sto se moglo unistiti
A kad je kusturica reko da je sarajevo guzno crijevo svi ste ga napadali. Ispade covjek upravu 100%
Los Zerbos:\"Koliko sam upucen tarifa po putniku za sljetanje u Sarajevo iznosi preko 100 eura, i najveci dio tog novca ide u Hrvatsku posto se sav vazdusni saobracaj upravlja od Zagreba. Tako ti je kada tudzin i do nekadasnji neprijatelj drzave upravlja tako vaznom institucijam kao sto je vazduhoplovstvo.\" 1) Nemas sam mogucnost kontrole leta 2) O tome ne odlucuju ni Hrvatska ni Bosna, nego medjunarodni faktori 3) Ne vjeruju vam nakon svega da necete skrenuti kakav zrakoplov u neku zgradu 4) Realnost ili percepcija, nije vise ni bitno, tako vas vide vani, vecinom zahvaljujuci pustanju jezicine na ovakvim sajtovima