Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auu srebrena malina na aparatima
SultanAhmed...legendo, bez tebe bi ovaj portal postao otužan. udri ih halal mahunom. 😂
gooUser1598982721, zaboravio si na Bosnalijek, i to ti je rusko. Da za Bosnalijek nema izvoza u Rusiju, imali bi 60% manje prihode. Rusi se ko ludi kljukaju bosnalijek proizvodima.
Od ove prodaje će Ledo Čitluk imati koristi. Ledo Čitluk je u 2019. uprihodovao 92.5 mil. km i ostvario dobit od 14.3 mil. km. Novi vlasnik Leda će samo još više osnažiti svoju profitabilnu filijalu u Čitluku.
Pa nece u pazaricu, ko vam je krvi kada ste sposobni samo za lopovluke
Normadi su bas ciljali da osvoje Pazaric
Uz pomoc drzave Hrvvatske bjelosvjetski kriminalci oteli Todoricu njegovu privatnu imovinu. Sad je prodaju, pa posto god prodadnu zaradili su. Gdje je tu RH i njeni gradjani sta oni imaju od toga, neracunajuci one koji su direktno ucestvovali u toj kriminalnoj otimacini Plenki, dalicka, ramljak...
Kupiš povrće i voće pa u škrinju i to je to
INA, Kras, Ledo, Jamnica (uskoro) a Podravka je sljedeca.. ode sve u kufer.
Nisi baš upućen. Podravka hrani tisuće obitelji koji žive od poljoprivrede u sjevernoj Hrvatskoj. Kad bi se to prodalo, Plenković bi izgubio vlast.
Znatel ista stvorit ili znate samo prodat..2019 Lego je imao najbolji sladoled na svijetu pa ajmo odmah prodat..
Nema više macha mog
Čisto da se zna Ledo je izgubio Halal certifikat. https://www.halal.ba/index.php/en/vijesti/vijesti-1/item/599-ledo-doo-citluk-izmjenio-proizvodni-asortiman-halal-proizvoda
pa sta?
Izgubili neki halal certifikat za sladolede na štapiću, ništa strašno. Ti sladoledi ne čine ni 2% proizvodnje u Ledo Čitluku. Ugl. od novog vlasnika Ledo Čitluk očekujem povećanje proizvodnje i ogroman izvoz sladoleda i smrznute hrane na nova strana tržišta što dosad nije bio slučaj jer je sva proizvodnja u Čitluku bila namijenjena BiH tržištu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KEMO ADEMOVICU PRODADE TI LJILJAN ZA KOKARDU? I JESI BIO KOMUNISTA PRIJE RATA A SAD SVETIS SE SDA JER NISI VISE U PARLAMENTU 6000 KM MJESEČNO? ZBOG TOGA JE SVE OVO? SEREM TI SE NA NEPISMENJAKA SA DIPLOMOM IZ GRENUUUUBLA "OSTAJEM NA FUNKCIJI" ; " OSTAJEM NA FUNKCIJI DO KRAJA NEĆU SE POVUĆI" REĆE MLAĐAHNI PRIVATNIK, NIPOTISTA JASMIN ADEMOVIC HAHA
Obooozaavam da ližem Ledo. Sjecam se ko mala da sam po par komada lizala
adio Ledo... sada ce smrznuti neprovjereni proizvodi sa sumnjivim bakterijama , bit plasirana u 3 zemlje..sto si jeo.. jeo
HDZ/SDP lopine i diletanti....
Tako to bankari rade. Kao i sa narodom. Da ti novac kad si u problemu a sad kao vlasnik to prodaje i to za dobre pare. Sada su vlasnici ruske banke koje su Tidoriću dale nepovoljne kredite i lešinarski američki fond koji je dugove otkupljivao za 30% a onda sve to pretvorio u vlasništvo
Što se mene tiče, preferiram da se povrće i voće proizvelo u BiH, a sa Ledom od toga nema ništa. Dakle https://shop.esof.ba/ i makar se nadam da naši ljudi rade i zarade..
ESOF iz Donjeg Vakufa je zanimljiva firma, ali mala s ukupnim prihodima od 5.5 mil. km, te obvezama koje iznose 8.2 mil. km. Ostvarena dobit im je iznosila 2019. svega 58.000 km. 2017. su poslovali s minusom od 378.000 km. Muče se, nije im lako, velika je konkurencija u biznisu sa zamrznutom hranom i veliki igrači pokrivaju 90% tržišta.
ruku na srce ledo sladoled dere, meni je king bolji od magnuma
Ledo već dugo vrijeme nema neki "brand". Pametni Hrvati. Kada je cijena makismalna....prodaj i uzmi pare. 600 milja eura...uopće se ne bi žalio.
Ledo vise nema onaj kvalitet... tanki su
JOk mozda je Algida bolja... :D