Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusu im izvadi todoricu, sve naplati! kakva mafija…
2018 vrijedila 5,5 milijardi, a danas 600 miliona uz svu inflaciju. todoric ce im uzet dusu, a plenkovic ce kod sanadera u posjetu
Agrokor je imao dug od 6 milijardi € i vrijedio je 0 € 2018., zato je Todorić u panici potpisao nacionalizaciju Agrokora, odnosno kompaniju je predao državi u ruke da ju spašava.
Prestanite pušiti medijske nebulozne naslove i Todorićeve bajke. Lik je potpisao predaju Agrokora državi. Nikakva arbitraža ga neće spasiti niti će vidjeti milijarde. Mogu mu samo vratiti dugove koje je iza sebe ostavio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Todorić će dobiti odštetu od par miliradi eura i sve ce mu to morati isplatit Hrvatska vlada na čelu s Plenkovićem.
Ovaj ovom, onaj njemu, tamo amo u prijevodu znaci
Koji racku ovoliki tekst?