Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niko da napise da ljudima na zapadu smeta sto je smanjio kamatu
ma to nece nikad ni napisati, bagra
Eto EU zavisi od ekonomije turske.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Vlade na čijem je čelu bio AKP bile su spremne da se pridržavaju programa Međunarodnog monetarnog fonda (MMF)" - sve je lahko razumjeti iz ove rečenice. Ko god neće da bude pod čizmom MMF-a nije podoban i bit će pod konstantnim napadima zapadnih medija.
Dok ne maknu ovog fasistu i mi njegovu pudlicu kakira nema hljeba za raju,teska kazna od Boga valjda je to jasno☝
Kakva propaganda. Inflacija unistava vrijednost kredita I to je ono Sto je trn u oku bankama a svi znamo ko stoji iza najvecih banaka.
nek u amanet i on ostavi nesto baketu, nek mu ostavi tursku, pa da vidi sta je napredak.
Ok, sve nekako hajd, al dio "ugrožena prava žene" hah, kako, koja? Pravo da glasa? Pravo da radi? Pravo da ide na fakultet možda u hidzabu što je nekad bilo zabranjeno u Turskoj? Pravo na zdravstvo? Pravo odjevanja? Pravo da putuje? Itd. Koja prava su ženi uskraćena u Turskoj?
Druže, to je uvela Ataturkova sekularna Turska. Ovaj radi na vraćanju kalifata i pokrivanju žena. Ako ostane dovoljno dugo, napraviće od Turske Afganistan.
on ju je i digao, medjutim zapadu cim neki lider ne pase on je za njih diktator
Joj, pa sta cemo sa amaneton sad? Ko ce im pomagati ako dodje do rata? Nema vise Azema i Tite da te opet od srbina stite....HRHB & RS uskoro uspostava novih diplomatskih odnosa, a iz Beograda se viče : nikad više križ i krst u sukobu.
Erdoane sjultane, EU zapad ti ga moze samo cuclat. pogani dusmani.
Zato sto zapad neda sebi konkurenciju a pogotovo rast drugih koji im mogu zakomplikovati stvari
Krstaška propaganda protiv muslimana i tako ce biti do sudnjeg dana
Najzasluzniji nije on nego zapad predvodjen Francuskom i SAD-om i ova igra se igra vec vijekovima.Nikom na zapadu ne odgovara jaka Turska, a zbog svog geografskog i svakog drugog polozaja je nezaobilazni faktor u svijetu.Uvijek je se radilo na slabljenju Turske.
U HRHB su najjače firme izvoznici. Samo prizvodnja. A u 23% rudnici i ostala manufaktura.
Sta ti je hrhb?hercegovački razbojnici hrvatske barabe?
Brko smrdi
Kada je učvršćivao državu, bilo je dobro, a kada je pomislio da učvrsti vlast, onda je usrao.
Kada je učvršćivao državu, bilo je dobro, a kada je pomislio da učvrsti vlast, onda je usrao.
Kada je učvršćivao državu, bilo je dobro, a kada je pomislio da učvrsti vlast, onda je usrao.