Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put u zracnom prometu cujem termin ZAUSTAVLJANJE????
Pa to ko kad se zaustavis na autoputu na benzinskoj pumpi tako i avion vjerovatno
Pa ovaj ce avion stajati kao gradski autobus dok se ne napuni.Onaj ko sjede na pocetku i izadze na kraju ima da mu se stomak prevrne po nekoliko puta od cestih spustanja i uzlijetanja
ako ikako može bez zaustavljanja u sarajevu
U Podgoricu turiste, one bogatije, a u Sarajevo izbjeglice?
@RBiHseSEREnaRSiHB08x Bila nekada. Ako si bio skoro u Podgorici, znas o cemu pricam. Podgorica je zaista bila rupa, ali od 90s naovamo, stvarno su je napucali i ulozili u infrastrukturu. Sa druge stranke imamo Sarajevo, koje je nekada bilo jedan od top gradova u bivsoj drzavi, a danas rapidno stagnira, dok se ostali veci gradovi u okruzenju razvijaju.
@YoggiSA sarajevo stagnira jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)